Népharag zúdult az RTL-re a fizetős Bajnokok Ligája-meccsek miatt

2024. szeptember 20. 13:03

A focirajongók felháborodva vették tudomásul; vége az ingyenes meccsnézésnek.

2024. szeptember 20. 13:03
Atalanta BC v Arsenal FC - UEFA Champions League 2024/25 League Phase MD1

Nyitókép: Roberto Tommasini / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Mandiner már hétfőn jelezte a veszélyt, be is következett... Csütörtökön focirajongókkal beszélgetett a Fem Café oldala, akik arra voltak kiváncsiak, hogy mennyire zavarja a szurkolókat, hogy a Bajnokok Ligája kiemelt mérkőzéseit – például az Atletico Madrid – RB Leipzig meccset – a 2024–2025-ös idénytől az RTL Magyarország közvetíti a streamingfelületén előfizetéses formában. Az első fordulót követően többen felháborodtak, de kiderült az is, hogy a leleményesebbek az illegális streamet választják majd.

Ezt is ajánljuk a témában

„A hely, ahová lementünk, egy angol kommentátorral megspékelt illegális streamen vetítette ki a tévére a mérkőzést. Később persze jelezték, hogy elő fognak fizetni az RTL+ Prémiumra, de a többség nem volt ennyire lelkes” – osztotta meg az élményt a lap. 

A drukkerek közül a legtöbben felháborodva nyilatkoztak az új rendszerről – már csak azért is, mert rengeteg meccset csak online lehet követni és a televízióban nem –, és voltak, akik elárulták azt is, hogy inkább az illegális letöltés mellett fogják letenni a voksukat.

Ha a kedvenc csapatom játszik, és a fizetősön lesz, akkor simán meg tudom oldani. Van elég rezsi, a Netflixre is elő vagyunk fizetve a feleségemmel, nem kell mellé egy RTL+. Aki itt van, az mind tudja, hogyan kell behozni a mérkőzéseket a külföldi oldalakon, szóval ennyi, én nem fizetek elő, az tuti” 

mondta az egyik szurkoló. Volt természetesen olyan is, akik előfizetett, de ő is sokallja a csomag árát: 

„Pár meccsért, amit én látni akarok, szerintem elég drága. Mindenért pénzt akarnak legombolni az emberről. Ez is egy lehúzás. Szerintem később le fogom mondani, most még a próbaidőszakban vagyok.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. szeptember 20. 15:29
Gyerekkoromban meg voltam őrült a fociért. Éjjel- nappal fociztunk, ha büntiben voltam, akkor gombfociztunk. Még egyedül is. Gombfocicsapatokat gyártottam a Képes Sportból. Ma már az RTL- nek kellene fizetnie, hogy nézzem ezt a szart. Ez már nem foci.
Ohel
2024. szeptember 20. 15:13
Uefa oldalon kell beregisztrálni, ott összefoglalók ingyen megnézhetők.
atti64
2024. szeptember 20. 14:59
AZ RTL MINDIG IS EGY FASZOPO CSÜRHE VOLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 14:57
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­­é­­­k­­e­­l­­­d­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­n­c­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!