Liverpooliak vagy magyarok? Ezt mondta Szoboszlai a Mandiner kellemetlen kérdésére (VIDEÓ)

2024. szeptember 11. 09:17

A magyar válogatott csapatkapitányánál a játékosok képességeiről és fegyelmezettségéről érdeklődtünk.

2024. szeptember 11. 09:17
Magyarország–Bosznia-Hercegovina
P. Fülöp Gábor

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

***

Nem tudta legyőzni Bosznia-Hercegovinát a magyar labdarúgó-válogatott (0-0) hazai pályán, a Puskás Arénában, így két forduló után a Nemzetek Ligája csoportja utolsó, negyedik helyén áll. Persze minden relatív, hiszen a németek elleni szombati kudarcot (0-5) követően a szebbik arcát mutatta az öt helyen megváltoztatott együttes. Túlzás lenne állítani, hogy lefocizták a felettébb defenzív, a kapunk elé elvétve tévedő Dzekóékat Szoboszlai Dominikék, akik azért számos nagy helyzetet kidolgoztak, ám képtelenek voltak betalálni. A Liverpool FC középpályásának szabadrúgása például a lécen csattant... A lefújás után és a mérkőzés közben sem tűnt mindig tökéletesnek az összhang, ezért az interjúzónában a Mandiner megkérdezte Szoboszlait: hogy látja a csapattársakat. A választ az alábbi videóban láthatják, hallhatják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tintapaca
2024. szeptember 11. 11:21
Rossi a nagy drámai színész, aki képes mindig az alkalomhoz illő grimaszt vágni, de a teljesítménye a ccsapatával együtt csapnivaló (mint a szavazás is mutatja.) Jó lenne, ha a Csányi féle MLSZ vezetés elgondolkodna arról, hogy megfelelőek-e Rossi válogatási elvei. Kétséges, hogy a magyar válogatottnak csak a külföldön játszókra kell-e épülni? Nem ismerik egymást, nem játszanak együtt, nincs összeszokottság, ellentétben a magyar NB I-ben játszókkal. Amikor a magyar váloggatott sikeres volt, akkor az NBI-es csapatrészekre épült a válogatott. Már a szakembereki is mondják, hogy nincs szélső a csapatban. Miért nem cserélte be az Ádám Martin a második félidőre, amikor kiderült, hogy Varga impotens? Nem adja le Ádám menedzsere a jattot? Sok itt a kérdés, amire választ kéne kapnunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!