Kapitális baklövés: ezért nem lett volna szabad lecserélni Sallai Rolandot! (VIDEÓ)

2024. szeptember 28. 21:58

A magyar szélső először volt a kezdőcsapat tagja a Galatasarayban. Amíg a pályán volt, nem is volt probléma...

2024. szeptember 28. 21:58
null

Nyitókép: Facebook/Galatasaray

***

A hétközi kényszerpihenő (késői átigazolása miatt nem nevezhették az Európa-ligába) frissen várta a hétvégét Sallai Roland. A német Freiburgtól a Galatasarayhoz érkezett 27 éves, magyar válogatott szélső szeptember 21-én debütált a török sztárcsapatban. Negyedórát kapott a Fenerbache elleni idegenbeli siker (3-1) alkalmával. Ezúttal az elejétől a pályán volt a Kasimpasa elleni újabb török bajnokin, amelyet hazai közönség előtt is bemutatkozott.

Ezt is ajánljuk a témában

A prímet a Napolitól szerződtetett Victor Oshimen vitte. A nigériai csatár szűk félóra alatt duplázott, s mivel Mauro Icardi is beköszönt a vendégeknek, 3-0-s vezetést követően 3-1-gyel mehetett a szünetre a Galata.

A jobb szélen bevetett Sallai – akit Baris Alper Yilmaz váltott – a folytatásra már nem jött ki. Nem jött be Okan Buruk edző „beavatkozása”, Oshimennek, később Icardinak is korán adott pihenőt. 

A 83. percben Hajradinovics büntetőből egygólosra csökkentette a vendégek hátrányát. A 90+5. percben Da Costa ki is egyenlített (3-3). 

Az első hat bajnoki mérkőzését megnyerő Galatasaray először veszített pontokat. A tabellát így is biztosan vezeti az isztambuli kirakatcsapat, ám szurkolói (is) bosszúsak az elmaradt győzelem miatt. A rigai túra után október 6-án az Alanyasport ellen újra a több mint 50 ezer férőhelyes Rams Parkban javíthatnak a kedvencek. Remélhetőleg Sallai Rolanddal a soraikban!

A mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 22:04
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­d­ ­­­a­ ­­s­­z­e­x­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!