Sallai már bánja, hogy nem maradt Németországban? – biztosan nem fog játszani az El-alapszakaszban a Galatasarayban

2024. szeptember 25. 21:17

A Galatasaray a PAOK elleni derbivel kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában, Sallai azonban nem léphet pályára.

2024. szeptember 25. 21:17
Galatasaray v Caykur Rizespor - Turkish Super Lig

Nyitókép: Abdulhamid Hosbas / Anadolu / Anadolu via AFP

Sallai Roland új csapata, a Galatasaray a PAOK elleni derbivel kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-liga alapszakaszában, azonban a magyar válogatott támadója nem léphet pályára a mérkőzésen. 

Sallai múlt szombaton, a Fenerbahce ellen 3-1-re megnyert rangadón mutatkozott be új együttesében, azonban az Európa-liga alapszakaszában nem léphet pályára.

Sallai Roland a Freiburgtól a Törökországban szeptember 13-ig tartó átigazolási időszak utolsó napján szerződött a Galatasarayhoz. Ez már azután történt, hogy a kluboknak le kellett adniuk az Európai Labdarúgó-szövetségnek a nemzetközi kupameccsekre nevezett keretet – számolt be az nso.hu. Ebből kifolyólag a légiósnak mind a nyolc alapszakasz-mérkőzést ki kell hagynia az Európa-ligában. Amennyiben a gárda továbbjut, a rájátszásba már benevezhető.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 21:14
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­e­­l­d­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­­x­i­­ ­­p­u­­n­­­c­i­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!