Gulácsi Péter másodszor kapott egyest Németországban! (VIDEÓ)

2024. szeptember 23. 16:57

A magyar labdarúgó-válogatott első számú kapusát így értékelte a szaklap.

2024. szeptember 23. 16:57

Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

A lehető legjobb, azaz 1-es osztályzattal ismerte el a Kicker sportmagazin Gulácsi Péter teljesítményét a hétvégén rendezett és gól nélküli döntetlennel zárult RB Leipzig – St. Pauli német bajnoki mérkőzésen – vette észre az nso.hu.

A legnevesebb német sportlap természetesen a forduló csapatába is beválasztotta a magyar labdarúgó-válogatott kapusát

ahogy ez már korábban is megtörtént.  

A Kicker egyébként még júniusban a 2023/2024-es idény tavaszi félévének legjobbjai közé is beválogatta Gulácsit, aki szerintük a harmadik legjobb kapusteljesítményt nyújotta a Bundesligában – ezzel többek közt a Bayern München hálóőrét, Manuel Neuert is megelőzve. 

Ezt is ajánljuk a témában

Gulácsi együttese egyértelmű esélyesként lépett pályára az első három bajnoki mérkőzését elvesztő St. Pauli ellen, ám amennyiben a magyar labdarúgó nem játszott volna hihetetlen formában, szinte biztosan nem szereztek volna pontot. 

A hatos skálán osztályozó Kicker a lehető legjobb jegyet, az 1-est adta a magyar kapusnak, és őt választotta meg a mérkőzés emberének. 

(A meccset szintén végigjátszó Willi Orbán 3-ast kapott.)

A Leipzig hivatalos oldalán „Gulácsi megóvta a kaput a góltól” címmel megjelent beszámolóban is kiemelték a magyar kapus teljesítményét. A Kicker archívumának tanúsága szerint a lipcsei csapatot 2015 óta erősítő Gulácsi korábban egyetlenegyszer, 2022 januárjában, a Stuttgart 2–0-s idegenbeli legyőzésekor kapta meg az igen ritkának számító 1-es osztályzatot.

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moralisfoleny
2024. szeptember 23. 17:13
Az Opta pontok alapján Orbán is nagyon jól teljesített és Kerkez is jobb volt, mint Szobó.
sexykitty-5000088
2024. szeptember 23. 16:59
🍓 ️ ­­­É­­r­t­­é­­­k­­e­l­d­ ­­­a­­­ ­­s­z­­e­x­i­­­ ­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!