Előkerült Milák Kristóf, azonnal megrohanták

2024. szeptember 26. 22:37

Az immár kétszeres olimpiai bajnok úszó alig győzte osztogatni az aláírásokat az érte rajongó gyerekeknek.

2024. szeptember 26. 22:37
Kristóf Milák of Hungary during the European Aquatics Championships at Foro Italico. Rome (Italy), August 11th-21st, 2022

Nyitókép: 

Ismét nyilvános eseményen jelent meg Milák Kristóf, aki a párizsi olimpián elért sikere ellenére ugyanúgy kerüli a nyilvánosságot mint az elmúlt években. A magyar úszófenomén a 2024-es olimpiai játékokon fő számában, a 200 méteres pillangóúszásban ezüstérmes lett a franciák kiváló úszója, Léon Marchand mögött, 

100 méter pillangón viszont senki sem tudta megelőzni, így másodszor is olimpiai bajnok lett

Milák ezzel gyakorlatilag megfordította legutóbbi olimpiai eredményét, de ami még lényegesebb, olyat tett, amire a magyar úszók közül eddig csak a legnagyobbak, Egerszegi Krisztina és Darnyi Tamás voltak képesek, mégpedig azt, hogy két egymást követő olimpián aranyérmet nyert.

Ezt is ajánljuk a témában

Milák olimpiai felkészülését élénk figyelem kísérte – pontosabban kísérte volna, de épp azért érdekelt mindenkit a dolog, mert az úszó gyakorlatilag eltűnt a nyilvánosság elől, több esetben edzője, és az úszószövetség sem tudta, mi van vele. 

Milák visszaérkezése után az olimpikonok fogadásán még mondott egy beszédet, amelyben megköszönte támogatóinak, hogy bíztak benne, de azóta megint kerülte a nyilvánosságot. 

Ezt is ajánljuk a témában

A hét elején azonban ismét találkozhattak vele a szurkolók, és ez sokakat láthatóan nagyon boldoggá tett. Milák ugyanis részt vett az Európai Sporthét hivatalos budapesti nyitóeseményén, a több ezer szabadidő-sportoló részvételével a Nemzeti Atlétikai Központban megrendezett Led's Run elnevezésű esti fényfutáson. A 24 éves úszó „starter” volt, azaz az ő jelére rajolt a verseny mezőnye. 

A Magyar Úszó Szövetség közösségi oldalán megjelent bejegyzésben látható, hogy az olimpiai bajnok úszó alig győzte osztogatni az aláírásokat az érte rajongó gyerekeknek.


 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!