Bosnyák kapitány a magyar labdarúgó-válogatottról: Szeretem nézni a játékukat! (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 22:21

Sergej Barbarez úgy véli, a mieink az esélyesebbek a keddi, budapesti mérkőzésen.

2024. szeptember 09. 22:21
GULÁCSI Péter; MILOS, Kerkez; NAGY Ádám; NEGO Loic; SZALAI Attila; SALLAI Roland; SCHÄFER András; BALOGH Botond; LANG Ádám; VARGA Barnabás; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A magyar labdarúgó-válogatott a bosnyák nemzeti csapat ellen játszik kedden a Puskás Arénában a Nemzetek Ligája második fordulójában. A mieink szombaton 5-0-s vereséget szenvedtek a németországi nyitómeccsen, és kedden nagyon szeretnék jóvátenni mindezt. A mérkőzés előtt Marco Rossi valamint kollégája, a bosnyák szövetségi kapitány Sergej Barbarez is sajtótájékoztatón beszélt a találkozóval kapcsolatos gondolatairól. 

Ezt is ajánljuk a témában

„Mindenki egészséges, szeretnénk a mérkőzésen a maximumot nyújtani, és teljes erőbedobással harcolni a magyarok ellen. Vannak ötleteink, hogy kell ellenük játszani, de elsősorban a saját taktikánkat szeretnénk követni, s azon leszünk, hogy ezt a holnapi meccsen meg tudjuk valósítani. Nyilván nem vagyunk elégedettek a hollandok elleni meccsel, mert hiányzott az agresszívitás, a bátorság a csapatunkból – ezeknek meg kell lenniük a magyarok ellen. De minden válogatottnak gondja van, ha Hollandia ellen játszik, brutálisan jó játékosaik vannak, gyorsan gondolkodnak a pályán, nehéz volt ellenük védekezni” – idézte a Nemzeti Sport cikkében az ellenfél edzőjét. 

Ezt is ajánljuk a témában

A magyar válogatottal kapcsolatban Sergej Barbarez úgy fogalmazott, szereti nézni a játékát, lelkes híve Marco Rossi együttesének.

„A németek elleni vereség nem teszi tönkre a korábbi évek eredményeit, sőt, akár pozitívan is hathat a csapatra. Hogy ez így történik-e, az kiderül a pályán. Mindenesetre, én a magyar válogatottat tartom a meccs esélyesének” – mondta a bosnyákok trénere. Nikola Katic, a bosnyák válogatott védője arról beszélt, hogy kielemezték a hollandok elleni vereséget, amelyen bőven akadtak egyéni és csapathibák is. Tanultak belőle, és azon lesznek, hogy a magyarok ellen ezeket a minimumra csökkentsék.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. szeptember 10. 08:01
Bosnyák kapitány a magyar labdarúgó-válogatottról: Szeretem nézni a játékukat! --- gondolom akkor amikor 5:0-ra kikapnak. (a szemét hova tette a cszemét)
sandoratilla
2024. szeptember 10. 07:28
Vajon hányat kapunk ma?
Atti bá
2024. szeptember 10. 00:21
Egy kis altatás nem árt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!