Átvernék a fradistákat a Tottenham drukkerei

2024. szeptember 30. 18:22

A vendégcsapat szurkolói trükköznének az Európa-liga-meccsre való bejutással.

2024. szeptember 30. 18:22
A Ferencvárosi Torna Club szurkolói a Groupama Arénában rendezett, gól nélküli döntetlennel véget ért Ferencváros - Kisvárda mérkőzést követően ünneplik a klub 35. bajnoki címét.

Fotó: Mandiner/Nagy Gábor

Az Anderlecht elleni debütálás után máris itt van az újabb, még nagyobb feladat a Ferencváros labdarúgócsapata előtt az Európa-liga alapszakaszában. Csütörtök este az angol Tottenham látogat az Üllői útra, a londoni klub szurkolói pedig megkezdték a trükközést, hogy minél többen bejussanak a Groupama Arénába.

Ezt is ajánljuk a témában

A stadionba való belépéshez a Fradi-szurkolóknak klubkártyára és vénaszkenneres azonosításra is szükségük van, ez alól egyedül a B-közép tagjai kaptak felmentést bizonyos személyes adatok megadásáért cserébe, a külföldi vendégszurkolóknak azonban értelemszerűen másképpen kell igazolniuk kilétüket.

A vendégek szektorába vágyók között előnyt élveznek a Spurs bérletesei, de nem csak olyanokat érdekel a meccs, akik Angliából érkeznek, a kontinens több pontjáról is próbálkoznak a drukkerek.

A külföldiek akár a Fradi-szurkolók közé is beülnének, a Tripadvisor oldalán olyan információkat osztanak meg egymással az érdeklődők, hogy tagsági kártyával vásárolhatnak belépőket a készlet erejéig. A hírek szerint próbálkoznak szép számmal, ám a stadion beléptetőkapuinál a szervezők minden esetben igyekeznek kiszűrni, hogy a vendégek rajongói vegyüljenek a hazaiakkal – írja a Metropol.

Mint ismert, Pascal Jansen csapata a belga Anderlecht elleni vereséggel kezdte a sorozatot idegenben. Hazai pályán az angol Tottenham Hotspur, a francia Nice, a svéd Malmö és a holland AZ Alkmaar együttesét fogadhatja a Fradi, míg az ukrán Dinamo Kijev, a görög PAOK és a német Eintracht Frankfurt ellen vendégként meccselhet a január végéig tartó alapszakaszban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gilou-au-clavier
2024. szeptember 30. 19:51
Négerdrukker magyarcsőcselék az angolszász beltenyészet csúcsdebiljei ellen. Csinálják a 4 fal között...
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 18:34
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­d­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­x­i­ ­p­­u­n­c­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!