Úgy néz ki, tényleg Leisztinger Tamásé lesz a Bp. Honvéd

2024. augusztus 14. 21:20

A Nemzeti Sport információi szerint az új tulajdonos érkezését csütörtökön jelentik be.

2024. augusztus 14. 21:20
LEISZTINGER Tamás

Nyitókép: MTI/Vajda János

Leisztinger Tamás cégcsoportja veszi át a labdarúgó NB II-ben szereplő Budapest Honvédot – értesült a Nemzeti Sport. A lap szerint a döntést csütörtökön jelentik be. A Honvéd jelenlegi tulajdonosa, Bozó Zoltán először áprilsban beszélt arról, hogy magyar és külföldi befektetővel is tárgyal a klub eladásáról. Neveket nem említett, de már akkor megjelentek olyan infirmációk, hogy az említett „magyar befektető” a korábban tíz évig a DVTK működtetésében is szerepet vállaló Leisztinger Tamás lehet

Ezt is ajánljuk a témában

A sakkozó oligarcha – Leisztinger Tamás portréja

Leisztinger Tamás lassan három évtizede a magyar üzleti világ prominens szereplője. Volt már a Pick és a Zalakerámia tulajdonosa, a birtokában állt az egykor legnagyobb magyar szállodalánc, vett focicsapatot és országos napilapot is. A politikához több szállal kötődik, a nyilvánosság előtt azonban keveset szerepel. Kicsoda valójában Magyarország 17. leggazdagabb és 24. legbefolyásosabb embere, és hogyan szerezte vagyonát a milliárdos?

A magyar befektetőjelölt részéről a klub átvilágítása is megtörtént, a felek között a megállapodás is megszületett, hivatalos bejelentés azonban mindeddig nem történt. A Nemzeti Sport legfrissebb információi szerint azonban a Budapest Honvéd csütörtök délelőtt hivatalosan is bejelenti a tulajdonosváltást és azt, hogy Leisztinger Tamás veszi át a nagy múltú fővárosi klub irányítását.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2024. augusztus 15. 10:20
Hú?Itt már az egèsz ország neres.
Upuaut
2024. augusztus 15. 08:39
Szegény kispestiek. Ki fognak akadni. Amikor a Fradit megvette Várszegi Gábor, a jóakarók átnevezték a klubot Ferencvárosi Tóra Klubbá.
Majdmegmondom
2024. augusztus 15. 07:12
Hááát, csodát Diósgyőrben sem tett és a Kispest nem arra való, hogy az alsó szinten tili-tolizzon...
Chekke-Faint
2024. augusztus 15. 06:32 Szerkesztve
Na elvtársak, hát akkor balos milliárdos is van aki vesz ezt azt? Ugyan már miért nem okádtok rá, hogy miből? Csak szólok, hogy évtizedekig benne volt a közpénz lopásban. Sőt Tüttő elvtársnő még mindig lop....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!