Rossi kedvence duplázott, és alig várja, hogy a Fiorentina ellen pályára lépjen

2024. augusztus 16. 17:51

Nagy Zsolt szeret jó játékosok ellen játszani.

2024. augusztus 16. 17:51
null

Nyitókép: Puskás Akadémia hivatalos oldala

Ahogy arról csütörtök este beszámoltunk, a Puskás Akadémia 3–3-as döntetlen játszott hazai pályán az Ararat Armenia ellen az EKL-selejtezőn, amivel továbbjutott a 4. körbe, és várhatja a Fiorentina elleni összecsapásokat a főtábla kiharcolásáért. A találkozón a magyar válogatott felfutó védője, Nagy Zsolt két találatot is szerzett, amivel oroszlánrészt vállalt a továbbjutást érő döntetlenben. (A magyar csapat 1-0-ra nyert az odavágón, így 4-3-as összesítéssel jutott tovább.) 

A Pancho Arénában zajló mérkőzésen Nagy Zsolt gólja révén már a 8. percben megszerezte a vezetést a Puskás, azonban a félidő végén két parádés találattal megfordította a találkozót az örmény csapat. 

Nem voltam annyira ideges mostanában, mint a félidőben, frusztrált, hogy futkosunk a labda után, és nem mi birtokoljuk.”

A szünet után ezen változtattunk, és ennek meglett az eredménye. Nagyon várjuk a Fiorentina elleni párharcot, én szeretek jó játékosok ellen játszani, megmutathatjuk, mit tudunk” – mondta a 22-szeres válogatott labdarúgó a mérkőzés után a Nemzeti Sportnak. Az Ararat három szépségdíjas találatot szerzett a felcsúti csapat ellen, Nagy Zsolt a kapott gólokról is kifejtette a véleményét: „Nagyon szépen eltalálták a labdát, nagyon ügyesek voltak, szép gólokat rúgtak, ahogy mi is, de igen, nem szabad hagyni, hogy ilyen tisztán lőjenek. De tízből inkább kevesebbszer találják el így a labdát” – mondta a mérkőzésen duplázó játékos. 

Nagy Zsolt mérkőzés utáni nyilatkozata teljes egészében itt megtekinthető

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. augusztus 16. 20:50
nem felejtem a Fiorentina- DVSC meccset 4-3 kikaptunk... de hatalmas volt , és ha lett volna a Loki-nak akkor saját stadionja... talán még nyertünk is volna.....azóta csak ritkán nézek NB1-et
zolka50-52
2024. augusztus 16. 19:26
Kit akartok degradálni, suttyók? Rossit vagy Nagy Zsoltot?
files32
2024. augusztus 16. 18:53
M4 sport: Mindhárom magyar csapatnak nagy esélye van a továbbjutásra. 🤣🤣🤣
jozsi100-2
2024. augusztus 16. 18:38
Annyira a Rossi kedvence, hogy nem rakja be a Maistro kezdőnek a Nagy Zsoltot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!