Orbán Viktor: A szurkolás nem érhet véget

2024. augusztus 28. 20:48

„Hajrá, magyarok!” – írta a magyar miniszterelnök.

2024. augusztus 28. 20:48

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A szerda esti megnyitóval kezdetét veszi a 2024-es párizsi paralimpia.

Hatvannyolc versenyszámban indulunk, hatvannyolc aranyéremért megyünk”

– szögezte le a sportesemény kapcsán lapunknak Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke.

Szerda este Orbán Viktor is megfogalmazta jókívánságát a magyar csapatnak a Facebook-oldalán. „A szurkolás nem érhet véget, a paralimpia még csak most kezdődik. Hajrá, magyarok!” – írta a magyar miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 01. 10:11
Koldusvircsaft. Nem véletlenül nem láthatja a nép, amint a hajójába be-, majd kidaruzzák négyen a nyomorékot, hogy aztán olimpikonként hazudozzon magáról. Mindent elmond erről a karikatúra olimpiáról, hogy több érmet osztanak ki egymásnak az ezen élősködők, mint a világ legjobbjai. Még mielőtt a sok zsideszes jóember gyógyszere elgurulna: dolgozzanak, sportoljanak, éljenek boldogan, de ne hazudják és mímeljék élsportnak azt a koldusvircsaftot, amit művelnek, főleg pedig ne kapjanak érte pénzt, míg az iskolai-, és a gyereksportra sem fordít a társadalom hozzájuk képest lószart se. Rendezzenek elmebetegeknek sakkbajnokságot és dicsekedjenek azzal is! Ha valóban kiváló sportolók, akkor álljanak helyt rendes versenyekben, ne szánalmas koldusvircsaftban, amint Takács Károly, vagy mint Vitéz Halassy Olivér, akik valóban a legjobbak között lettek a legjobbak!
files32
2024. augusztus 29. 05:35
Hajrá koleszterin, hajrá diabétesz, hajrá koszorúér.
no-orban
2024. augusztus 28. 21:35
ezzel a fejjel ő is indulhatna az értelmi fogyatékosok között
P.Gy.
2024. augusztus 28. 21:30
Hajrá MAGYAROK! Mindent bele!!!🙂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!