Nyert az olimpián, jutalomként élete végéig ingyenes végbéltükrözést kapott

2024. augusztus 09. 11:23

Mire nem jó egy olimpiai bajnoki cím, ugye?

2024. augusztus 09. 11:23
null

Nyitókép: Gabriel Bouys / AFP

Carlos Yulo Fülöp-szigeteki tornász valóságos nemzeti hőssé vált hazájában, ami érhető is, hiszen ő az ország első férfi olimpiai aranyérmese, és rögtön két érmet is szerzett.

Ami már kicsit érdekesen hathat, hogy milyen jutalmakkal árasztják el őt a Fülöp-szigeteken: több millió Fülöp-szigeteki pesót és egy három hálószobás manilai házat kap a Fülöp-szigeteki kormánytól és egy helyi ingatlanügynökségtől. A Mindanaói Egyetem ingyen krediteket ajánlott a tornásznak, helyi éttermek pedig élete végéig ellátják ramennel, sajtos makarónival és grillcsirkével is.

Egy gasztroenterológus pedig élete végéig ingyenes konzultációt és végbéltükrözést ajánlott fel Yulónak.

A 24 éves tornász egy nap alatt alatt lett kétszeres olimpiai bajnok, először talajtornában bizonyult a legjobbnak, másnap pedig a férfi ugrást is megnyerte.

(via CNBC)

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. augusztus 09. 14:30
Van ugye a Független Semleges Csapat, a Menekült Olimpiai Sportolók. Baszom az anyjuk....
petya-806
2024. augusztus 09. 13:52
"Hogy írják azt, hogy proktológia?" (Halálos fegyver 3.)
Syr Wullam
2024. augusztus 09. 13:09
Alföldi Róbert likes this. 😌
sagirdilsiz-2
2024. augusztus 09. 12:41
Szerintem jó ötlet, egyik módja lehet a prevenciónak, felhívja a figyelmet a megelőzésre, akkor is, ha főleg 50+os embereket érint. (A Fülöp-szigeteken a vastag- és végbélrák a negyedik helyen áll a rákkal összefüggő halálozásai között. A Philippine Cancer Society, Inc. szerint az érintettek csaknem 75 százaléka 50 éves vagy annál idősebb, míg csak körülbelül három százaléka volt 14 éves vagy annál fiatalabb gyermek)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!