„Nagyon jó védő lesz belőle!” – komoly elismerést kapott Kerkez Milos

2024. augusztus 21. 18:40

Gabriel Aglonbahor, a talkSport szakírójaként dolgozó egykori Aston Villa-játékos Salah, Haaland és van Dijk mellé a magyar válogatott játékosát is betette a Premier League álomcsapatába.

2024. augusztus 21. 18:40
BIRMINGHAM, ENGLAND - APRIL 21: Milos Kerkez of AFC Bournemouth warms up prior to the Premier League match between Aston Villa and AFC Bournemouth at Villa Park on April 21, 2024 in Birmingham, England.

Nyitókép: Naomi Baker/Getty Images

Elindult a Premier League 2024/2025-ös idénye, és a magyar labdarúgó-válogatott itt szereplő játékosai eddig elég jól teljesíítenek. Szoboszlaiék az Ipswich ellen nyertek, és megérdemelten kaptak komoly dicséretet a talkSport podcastjában, a Bournemouth pedig döntetlent játszott a Forest ellen, és a portál szakírójának annyira tetszett Kerkez Milos játéka ezen a meccsen, hogy rögvest be is tette a forduló álomcsapatába.  

Ezt is ajánljuk a témában

Gabriel Agbonlahor, aki játékosként 17 évig szerepelt az Aston Villa együttesében kiemelte a magyar labdarúgó megbízható teljesítményét, és úgy fogalmazott, 

Láttam a Bournemouth meccsét, Kerkez Milos játéka nagyon tetszett.

 Az előző idényben  rendkívül magabiztos volt a labdával és védekezésben is. Tetszik az agresszivitása, és hogy részt vesz a támadosokban. Nagyon otthonosan mozog a támadóharmadban, és ha kell, keményen védekezik, és szerel. Jelenleg egy egy kisebb klubban játszik, ezért a radar alatt van, de amikor nézem, mindig megbízhatónak látszik, és szerintem nagyon jó védő lesz belőle!”. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. augusztus 21. 20:42
Kicsit hebehurgya, ha lehiggad sokkal jobb lesz!
billysparks
2024. augusztus 21. 18:44
Már most az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!