Rendkívüli!

Minden külföldi útját lemondta Orbán Viktor

Minden hazugság volt – totális fordulatot vett Milák Kristóf ügye

2024. augusztus 15. 11:03

Sejtelmes nyilatkozatot tett a klubelnök az olimpiai bajnokkal kötött egyezségéről.

2024. augusztus 15. 11:03

Fotó: Team Hungary Facebook-oldala

Miután a hét elején hazatért Párizsból a magyar olimpiai csapat, hosszú „csendet” követően az immár kétszeres olimpiai bajnok Milák Kristóf is megszólalt az elmúlt időszakról, valamint üzent szurkolóinak is.

Ezt is ajánljuk a témában

„Az elmúlt két évet tekintetbe véve csak annyit szeretnék mondani, hogy mindenkinek nagyon szépen köszönöm, aki bízott bennem és szurkolt. Rengetegen voltak ott mellettem, körülöttem, rengeteg köszönetet kaptam.

Tényleg köszönöm annak, aki feltétel nélkül bízott bennem és abban, hogy végül sikerrel járok”

– mondta a színpadon állva a honvédos olimpiai bajnok egy hosszas tapsvihar kivárása után.

Mint ismert, a magyar olimpiai csapat legeredményesebb sportolói egyaránt a Honvéd kötelékébe tartoznak: az egy arany- és egy ezüstéremmel záró Milák mellett a kajakos Csipes Tamara két ezüst- és egy bronzéremmel fejezte be a versenyeket Párizsban.

Gergely István klubelnök a Magyar Nemzetnek sejtelmesen elárulta, Milák Kristóffal van egy egyezségük.

„Amíg ezt betartja, addig minden fórumon ki fogunk állni mellette. Ez nem Milák Kristóf kiváltsága, ugyanígy van az összes sportolónkkal, csak nála az elmúlt egy évben ez látványosabbra sikerült, mert komoly színház alakult ki körülötte.

Sokan nem értették, hogy mi zajlik, vagy ha értették is, nem a legszerencsésebben kezelték”

– mondta a lapnak Gergely István.

„Mi mindig tudtuk, amit kellett, kapcsolatban álltunk vele. Eleve napra, órára pontosan meg kellett jelölnie, hol tartózkodik az esetleges doppingellenőrzések miatt. Tehát lehetett tudni, Kristóf merre járt, és edzett annyit, amiből kisült egy újabb arany- és ezüstérem az olimpián. Mi abban állapodtunk meg, hogy Párizsban a korábbi eredményeihez méltó teljesítményt nyújt majd, és ezt kérdés nélkül véghez vitte” – fogalmazott Gergely.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2024. augusztus 20. 10:03
Valami azért sántít ebben az egészben. Ha az igaz amit most nyilatkozott Gergely, akkor miért nem tette meg eddig? Miért várt HÓNAPOKAT ezzel a nyilatkozattal? Lenne még pár kérdés, de felesleges. Az utólagos magyarázkodások jól mennek ezekben a körökben. Inkább hallgatnának.
Csicsike
2024. augusztus 15. 20:36
Folyamatosan tesztelik, mérik a népet, a közt, hogy egyes témákban, eseményekben, kérdésekben mi az, amit még elviselhet. A COVID idején is így volt (az egész világot mérték), az ideológiai kérdésekben is így van, és ez ügyben is így volt. Akik kipattintották tudni akarták mennyire vagyunk toleránsak, emberségesek. Munkakerülő Milák vagy egy valós, hiteles bajnok? A média ( minden fajtája) remek eszköz erre a mérésre/ szelepelésre, polarizációra. Feltűnnek, minden oldalon, az önjelölt, okoskodó megmondó emberek, osszák az észt, pedig nekik sincs. Régi mondás, a vélemény olyan, mint a fing; mindenkinek van csak senki nem kiváncsi a másikéra. Néha nem ártana embernek maradni, ami a legnagyobb életfeladat. Sok sikert kivételes tehetségek, hogy ezt kibirjátok! Több önmérsékletet a mindent is jobban tudó média munkásoknak, megmondó bohócoknak.
B_kanya
2024. augusztus 15. 15:00
Engur 2024. augusztus 15. 14:48 B_kanya "Ez valami forradalmi újdonság, vagy mi? Én nem egyszer találkoztam hasonló információval a médiában." Nem értem, én sokszor láttam kommentelőktől, hogy megadták nevüket, címüket, te miért nem adod meg?
Engur
2024. augusztus 15. 14:48
B_kanya Te kevered a fatorlaszt a... Mi a probléma azzal, ha Milák stábja szurkolói és/vagy média érdeklődésre mondjuk februárban kiad egy olyan közleményt (nem kell a versenyzőnek személyesen), hogy Kristóf egészséges, menetrendszerűen alakul a felkészülése a Kanári-szigeteki edzőtáborban, amelyet Wirth (vagy más edző) vezet..? Ez valami forradalmi újdonság, vagy mi? Én nem egyszer találkoztam hasonló információval a médiában. Ne felejtsük, hogy itt közpénzen élő és készülő versenyzőkről beszélünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!