Korábban hat hónap börtönbüntetésre ítélték a Fradi új igazolását

2024. augusztus 20. 08:46

Virgil Misidjan 2018-ban egy roosendali parkolóban összeverekedett egy 68 éves férfival, aki kettős bokatörést és könyöktörést szenvedett.

2024. augusztus 20. 08:46
null

Nyitókép: FABRICE COFFRINI / AFP

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, a Ferencváros leigazolta a suriname-i válogatott Virgil Misidjant, aki a Marquinhos távozásával keletkezett űrt töltheti be. A 31 éves „Vura” becenevű támadó szélső a jobb- és a baloldalon is képes jó teljesítményre – többek közt annak köszönhetően, hogy mindkét lábával egyformán jól bánik a labdával. 

A transzfer hivatalossá válása után azonban a csakfoci.hu elővett egy 2018-as cikket az Euronewsról, miszerint a futballistát korábban hat hónap börtönbütetésre ítélték, mert súlyosan megvert egy 68 éves férfit. Misidjan – még a Ludogorets játékosaként – egy roosendali parkolóban verekedett össze az idős férfival, aki kettős bokatörést és könyöktörést szenvedett. 

A balhét követően a támadót súlyos testi sértés okozásával vádolták, először hat hónap börtönbüntetésre ítélték, majd a fellebbezést követően 58 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 240 óra közmunkára kötelezték.

A magyar portál megkereste az üggyel kapcsolatban a Ferencvárost, a klub pedig így reagált: 

„Virgil Misidjan arról tájékoztatta az FTC-t, hogy az eset fiatal korában történt, pillanatnyi és hibás reakció volt egy utcai konfliktus során, amelyért megfizette a büntetését. A múltban történt, a téma lezártnak van tekintve, Virgil levonta az ügy tanulságait, okult belőle, azóta ilyen nem történt. Az FTC  bízik a játékosban, és reméli, hogy mind a pályán, mind a pályán kívül példamutató teljesítményt nyújt majd.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2024. augusztus 21. 00:57
Kubatov Bognár Gyurival nem ilyen megbocsátó. Bezzeg a jogerősen elítélt Győzikével vigyorogva fotózkodik. Sunyi, lapostekintetű listagyártó ződ tetű.
bagoly-29
2024. augusztus 20. 10:42 Szerkesztve
Érdekes, a sok Fradifóbiás nem aggódik az angol/német/francia/spanyol, holland, stb sztárcsapatok szurkolóinak érzelmei miatt! Nem, hülyéi, nincs elég fiatal magyar focista a magyar bajnokságban, akire csapatot lehetne építeni! Sokat igérők vannak, de a bizonyítás azután rendszerint elmarad s ráadásul megfizethetetlenek..
2024. augusztus 20. 10:30 Szerkesztve
---
pirip8csfalva
2024. augusztus 20. 10:09
Le kellene már állni ezzel a sok négerrel, nem is értem a Fradit,mióta megy már ez..Nem vagyok rasszista,de ez meg itt nem Afrika vazze..Nem hiszem el,hogy nincsenek tehetséges magyar játékosok akiknek lehetőséget és esélyt adhatnának, hogy egy jobb klubban játszhassanak.Ehhez egyébként mit szólnak a fradisták, hogy a kedvenc csapatuk tele van négerrel, van közöttük egyáltalán még fehér játékos?Ez a sok néger migráns?Mert gondolom nem beszélnek magyarul sem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!