Így emlékszik vissza arra Varga Barnabás, mi történt vele a skót meccsen, majd a kórházban

2024. augusztus 20. 07:54

A ferencvárosi támadó emlékezetében vannak hiányosságok.

2024. augusztus 20. 07:54
Budapest, 2024. augusztus 17.
Varga Barnabás, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Ferencváros TC  Újpest FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 17-én.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás

Mint arról beszámoltunk, szombaton zsinórban 17. alkalommal nyerte meg a derbit az Újpest ellen a Ferencváros. A szurkolók azonban valószínűleg a mérkőzés eredményénél is jobban örültek kedvencük, az Európa-bajnokságon arccsonttörést szenvedett Varga Barnabás visszatérésének. A 29 éves válogatott center végig pályán volt a meccsen. Egyelőre maszkot kell viselnie játék közben, de ez nem veszi el a kedvét, és mint a zöld-fehérek stábjának elmondta, félelem sincs benne.

Ezt is ajánljuk a témában

A Zöld&fehér magazin legfrissebb számában Varga Barnabás arról is mesélt, mire emlékszik a sérüléséből.

„Az első emlékem a mentőautóból van, ott is csak pár percre emlékszem, viszont utána a kórházból már majdnem mindenre. Mondták, hogy az ütközés után is kommunikáltam már az orvosokkal, de arra sem emlékszem.  A mérkőzésre viszont igen. Az esetet többször visszanéztem és azt kell, hogy mondjam, bár a védők taszajtottak rajtam egy kicsit, ez egy meccsszituáció volt,

semmilyen direkt sérülésokozási szándékot nem éreztem a skótokon, így aztán nem is neheztelek rájuk.

Benne van az ilyen az én játékomban, mivel elég sok beadásos párharcot vívok” – hangsúlyozta Varga, majd hozzátette:

„Az orvosok kiváló munkát végeztek, bátran nézhetek tükörbe, önmagamat látom hegek és vágások nélkül. Az eleje, persze, azért nehéz volt, két-három napot voltam a kórházban, az éjszakák nem voltak a legjobbak, de egyébként ott sem volt különösebb fájdalmam. Nagyon jól ment minden, és hálás vagyok a doktornőnek, hogy ilyen jó munkát végzett” – fogalmazott a válogatott támadó.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2024. augusztus 20. 09:28
Tett-e feljelentést az őt ollóba fogó játékosok, a kapus és a bíró ellen? Ez a lényeg.
baronet
2024. augusztus 20. 09:27
Élete eseménye, erről lesz ismert a focikarrierje. Kicsit unalmas már a sztori, megvolt, jó volt, most már focival mutasson valamit.
Halder_1899
2024. augusztus 20. 08:36
Aki a Fradinál felelős az új jegyárakért az nem normális. Évek óta emelkednek, de idén egy-két helyen a stadionban brutális szintre ment fel az amúgy is magas ár. Bérletesként én is érzem, de az kevésbé látványos. Látható, hogy bérlet felé akarják terelni a népet. De aki nem bérletes ? Csomó barátom nem, mert vidékről külföldről csak néhány meccsre jön egy szezonba, nos nekik ez már megfizethetetlen, a fel és hazautazás költségei még hozzá jönnek. Értelmetlen és aljas ami ment sajnos ezen a téren. Érthetetlen.
chief Bromden
2024. augusztus 20. 08:12
Nem így látom. Jobb kézzel elütötte a labdát, bal könyökét felemelve letarolta Barnát. :( Függetlenül attól, hogy szándékos volt vagy sem, súlyos sérülés okozása miatt kiállítás és eltiltás járt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!