Győzelmi kényszer

2024. augusztus 07. 15:15

Annyi hátrányuk kétségtelenül van, hogy nekik a célvonalnál ér véget a verseny és bolondnak tartanák őket, ha dacosan tovább tekernének.

2024. augusztus 07. 15:15
Kárpáti Iván
Kárpáti Iván
Klubrádió

Nyitókép: Jack GUEZ / AFP

„De, hogy visszakanyarodjunk a focihoz, az is elég beszédes és ellentmondásos, hogy mennyire nagyvonalú kedvenc sportjával. Kiemelkedő nemzetközi eredményt évtizedek óta képtelenek elérni a magyar klubcsapatok és a válogatott sem szerepel valami fényesen, miközben 14 év alatt ezermilliárdok mentek el erre a hobbira. Nemzetközi szinten jegyzett magyar játékosok nem magyar akadémiákon nevelkedtek, nem itthon játszottak, játszanak.

Ehhez képest azért nem olyan rossz Muhari Eszter, Major Veronika bronza, Halász Bence, a férfi kardcsapat és Milák Kristfóf ezüstje. Még azt is ki merem jelenteni – de már csak szorongva –, hogy Valter Attila és Vas Blanka negyedik helye is olyan teljesítmény, amire csak nagyon-nagyon kevesen képesek.

Annyi hátrányuk kétségtelenül van, hogy nekik a célvonalnál ér véget a verseny és bolondnak tartanák őket, ha dacosan tovább tekernének.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. augusztus 09. 17:47
+Szobabicikli...
zakar zoltán béla
2024. augusztus 09. 17:46
Koncz Zsuzsa...KárpátiÉK lánya?
tavirozsa2
2024. augusztus 07. 22:56
"Kiemelkedő nemzetközi eredményt évtizedek óta képtelenek elérni a magyar klubcsapatok és a válogatott sem szerepel valami fényesen, miközben 14 év alatt ezermilliárdok mentek el erre a hobbira." Ebben az Atlétikai Stadion és az iskolai sportpályák is benne vannak??? Minőségi újságírás... És még mennyi lesz...🕳️
Simson
2024. augusztus 07. 22:27
Barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!