Az Újpest elhappolta a Fradi orra elől a válogatott támadót!

2024. augusztus 28. 22:12

A bajnoki címvédő Ferencváros alulmaradt a Horváth Krisztoferét zajló versenyben.

2024. augusztus 28. 22:12

Nyitókép: Tom Weller / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A Nemzeti Sport arról számolt be, hogy mindenben megegyezett egymással az Újpest és a Torino, így Horváth Krisztofer a lila-fehérekhez szerződhet – amennyiben átmegy az orvosi vizsgálaton. Horváth Krisztofer a felkészülési időszakban nem győzte meg a Torino új, júliusban kinevezett edzőjét, Paolo Vanolit.

Úgy tűnik, hogy az Újpest mellett a Ferencváros is érdeklődött a kétszeres magyar válogatott játékos iránt, aki végül a lila-fehéreket választotta.

A 22 éves támadó tavasszal vádlisérüléssel bajlódott, ha az orvosi vizsgálaton mindent rendben találnak, akkor napokon belül Újpestre szerződhet. Marco Rossi mindentől függetlenül számít rá a nemzeti csapatban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2024. augusztus 29. 08:05
Horváth Krisztofer nem érezte, hogy a Fradiban kapna elegendő játék lehetőséget. Neki ez a válogatott miatt fontos volt, kérte, hogy a FTc tud-e neki biztosítékot adni, hogy játszhat, erre nem lehet adni, bizonyítson, kerüljön be, ezt ő nem vállalta, hogy küzd.
Turán
2024. augusztus 28. 23:36
Helyes. Perfektül beszéli a magyart, az újpestnél legalább kommunikálni is tud a társakkal.😅😅😅
zsellér péter
2024. augusztus 28. 23:23
épül a fehér Újpest a fekete Fradival szemben A Nemzat csapata lesz az UTE , a libsiké a Fradi
scorpicores
2024. augusztus 28. 23:06
Nem happolta el, csak nem mert a fradiba menni, mert véleménye szerint oda úgyse férne be, ezért inkább egy gyengébb csapatot választott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!