„Cristiano Ronaldo a legjobb, Messi egy törpe” kiírás volt olvasható Kylian Mbappé X-oldalán

2024. augusztus 29. 16:06

Feltörték a Real Madrid világklasszisának, a franciák világbajnok futballistájának, Kylian Mbappénak az X-csatornáját.

2024. augusztus 29. 16:06
null

Nyitókép: Képernyőkép / Eurosport.com

Feltörték a Real Madrid klasszisának, Kylian Mbappénak az X-csatornáját. A világbajnok labdarúgó nevében több provokáló üzenetet is közzétettek – vette észre a Sportal. Szerda este a hekkerek számos, a futballszurkolók körében vitákat keltő bejegyzést tettek közzé a futballista oldalán, amelyek közül az alábbi lett a legnépszerűbb:

Képernyőkép Mbappé hivatalos X-oldaláról

Cristiano Ronaldo minden idők legjobb labdarúgója. Ez a törpe nem példaképem”

– olvasható a hekkerek által közzétett posztban. Természetesen a kijelentés második fele a hétszeres aranylabdás Lionel Messire vonatkozott. Mbappé X-csatornáján többek között egy olyan bejegyzés is megjelent, hogy Manchester vörös, hiába a City elképesztően sikeres elmúlt évtizede.

Csütörtök délutánra látszólag sikerült visszaállítani a Real Madrid futballistájának a 14,4 millió követővel rendelkező közösségi oldalát, a hekkerek által megosztott bejegyzéseket pedig eltávolították a fiókról. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KK75
2024. augusztus 29. 18:35
Ilyen a meleg szeretet, egymást szopkodják. Ez a himringyó új "francia" akkor lesz majd igazán az elemében, ha csapattársa, Endrick már az első évben esetleg elhomályosítja.
pethoz-2
2024. augusztus 29. 18:08
Ennyi! 🤣
llnnhegyi
2024. augusztus 29. 17:57
Messi,a világ legjobb futballistája évek óta! Senki nem éri utól!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!