Cristiano Ronaldo bejelentette, hol és mikor vonul vissza

2024. augusztus 27. 12:02

„Nagyon boldog vagyok a klubnál, jól érzem magam az országban, szeretném még folytatni a játékot” – jelentette ki a 39 éves világklasszis.

2024. augusztus 27. 12:02
Cristiano Ronaldo

Nyitókép: Ibrahim Ezzat / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A 39 éves Cristiano Ronaldo 2023 januárja óta futballozik a Közel-Keleten, és most a portugál Now-nak adott interjújában megerősítette, hogy még mindig remekül érzi magát Szaúd-Arábiában. A lapnak az esetleges visszavonulásáról is beszélt – szúrta ki az Goal.com.

„Még mindig nem tudom pontosan, mikor fogok visszavonulni, de könnyen lehet, hogy két-három éven belül.

Az viszont egyre valószínűbb, hogy az al-Nasszr lesz az utolsó csapatom.

Nagyon boldog vagyok a klubnál, jól érzem magam az országban, szeretném még folytatni a játékot” – jelentette ki Cristiano Ronaldo, majd később hozzátette, hogy a későbbiekben nem lesz vezetőedző.

„Amikor befejezem válogatottbeli pályafutásomat, azt valószínűleg nem közlöm majd előre. Az egy nagyon spontán döntés lesz a részemről, és egyben alaposan átgondolt is. Most azonban segíteni szeretnék nemzeti csapatunknak a közelgő feladatok során. Vár ránk a Nemzetek Ligája, és én imádok játszani” – mondta a legendás játékos.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pulsarito
2024. augusztus 27. 16:31
"Az egy nagyon spontán döntés lesz a részemről, és egyben alaposan átgondolt is." ... nagyon spontán, alaposan átgondolt ... eszem, faszom megáll ekkora marhaságtól. Mégiscsak jó lett volna legalább a 8 elemit befejezni, ha máshogy nem a foci mellett levelezőn!
nemugatolmerkapol
2024. augusztus 27. 13:20 Szerkesztve
Én is sajna rajongó típus vagyok és a sztárkultusz ellen sincs kifogásom, ha a rajongás alanya méltó rá. Ronaldónak az utolsó eb meccsén csatárként, 35 perc alatt volt 7 labdaérintése. Ez azt jelenti, hogy ha bevinne egy hokedlit az ellenfél 16-osára és azon üldögélne, vagy ha gyaloghintón szaladgálna vele két szolga, akkor is hozná ezt a teljesítményt. Szerintem ő egy sikerfüggő, nárcisztikus játékos, aki nagyon sokszor méltatlanul viselkedik; gyerekek kezéből üti ki a telefont, hisztizik, de már nem mutat semmit. Csak összehasonlításképp: Alain Delon-nak volt 200 millió € vagyona, Ronaldónak ez a mostani 1 éves fizetése. Mindent elért a pályán. Adjon vissza valamit a tehetségéből, a nevéből, a pénzéből a sportnak, vagy a hazájának! Vegyen példát Mártonfi Viviánáról, aki a magyar zászló mellett Tenerife zászlaját is büszkén lobogtatta!
Robi54
2024. augusztus 27. 12:55
Meg a lóvé sem jön rosszul.
zakar zoltán béla
2024. augusztus 27. 12:03
Bohóc, öntelt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!