Botrány az olimpián!

2024. augusztus 01. 19:26

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság egy szégyen!

2024. augusztus 01. 19:26
null
Velkovics Vilmos
Velkovics Vilmos
Facebook

Nyitókép: Richard Pelman/Getty Images

„Botrány az olimpián! 46 másodperc alatt péppé verte az olasz Angela Carinit egy olyan versenytárs, aki genetikailag férfi. Az algériai Iman Helif korábban megbukott a nemi teszteken. Az olasz lány feladta a küzdelmet, mert eltörött az orra. 

Mi ennek a sportértéke? Ez lenne a jövő? Ez a fair play? A Nemzetközi Olimpiai Bizottság egy szégyen!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandiner444hu
2024. augusztus 02. 12:32
Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják. Isten izzó haraggal gyűlöli a bűnt. Hazugság, hogy mindenki azt teheti amit csak akar. Isten végülis mindenkit elfogad, szeret szokták mondani. Hazugság. Aki bűnben él elkárhozik. Sátánista Olimprájd Értsd meg, hogy az utolsó időkben nehéz lesz helytállni. Az emberek ugyanis egoisták lesznek, akik csak magukat és a pénzt szeretik; dicsekvők lesznek és büszkék, akik gonosz dolgokat mondanak másokról; szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok és istentelenek. Hiányozni fog belőlük a mások iránti szeretet, nem akarnak majd megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, mértéktelenek és féktelenek lesznek, akik gyűlölik a jót. Elárulják majd a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmerően cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják.-2 Timótheus 3:1-4 Sátán nyíltan előlépett
Robi54
2024. augusztus 02. 10:52
A NOB éppen olyan pöcegödörré válik mint az EU.
Box Hill
2024. augusztus 02. 10:34
A nők már Semenya esetében is hallgattak, mint tehénlepény a fűben.
Lajoss
2024. augusztus 02. 07:49
Jól van,Vili,jól megmondtad…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!