A Fradi öltözőjében ünnepelt Vincze Ottó (VIDEÓ)

2024. augusztus 30. 09:48

A zöld-fehérek újra az Európa-liga főtábláján.

2024. augusztus 30. 09:48

Fotó: MTI/Mónus Áron

A Mandiner beszámolt róla, hogy csütörtök este tizenegyesekkel verte az FTC a bosnyák Borac Banja Luka csapatát, így ismét az Európa-Liga főtáblájára jutott.

Ezt is ajánljuk a témában

A csütörtöki nap azonban nemcsak ezért marad emlékezetes Vincze Ottó számára, ugyanis tegnap a Fradi egykori csatára az 50. születésnapját ünnepelte. A klub TikTokon osztott meg egy videót, amely szerint a támadó az FTC öltözőjében ünnepelte a kerek évfordulót.

Ezt is ajánljuk a témában

@fradimedia Ötvenedik születésnapját ünnepli Vincze Ottó, aki 1974. augusztus 29-én, Ózdon született. 10 esztendősen az Ózdi Kohászban kezdett el futballozni, majd 1986-ban került a Ferencvárosi Torna Club kötelékébe, ahol a Fradi utánpótlásában pallérozódott. Vincze Ottóval a jeles ünnep alkalmából interjút készítettünk, amelyet a Fradi TV keddi adásában láthatnak.💚 Boldog születésnapot kívánunk Ottó! Hajrá Fradi 💚🤍 #foryoupage #fyp #pusztuljonforyouba #ftc #ftc_official #happybirthday #hun #fradi #tb #nekedbelegyen ♬ Happy Birthday to You acoustic guitar - C_O

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. augusztus 30. 14:52
EGY magyar hátvéd, SZALAI - NEM ATTILA -, viszont érkezik.
gyaloggos
2024. augusztus 30. 14:47
A FRADI a jelek szerint EZUTÁN lesz összerakva, az EDZŐ is látJa, hogy HARMATZSENGE ez így!
gyaloggos
2024. augusztus 30. 14:45
Az érkező mellett több távozó is lehet a fővárosi csapatnál. Katona Bálint ismét Kecskemétre kerülhet kölcsönbe, ahogy történt a 2022–2023-as idényben, akkor az NB I-ben 22 meccsen nyolc gólt lőtt a KTE-ben. Az örmény válogatott Edgar Szevikjant idáig Pascal Jensen mellőzte, korábban a Lokomotiv Moszkvával hozták szóba. S ha már mellőzöttek: ide tartozik a bosnyák Amer Gojak és Stjepan Loncar, a nigériai Anderson Esiti és a ghánai Owusu Kwabena is. A sajtóhírek szerint ők is távozhatnak még az átigazolási ablak zárulta előtt. Hasonló a helyzet a tunéziai Mohammed Ben Romdannal, a középpályás tavaly igazolt a Fradiba, s az elmúlt öt mérkőzésen a kezdőben is ott volt. Egyiptomi sajtóhírek szerint mégis vinné a helyi Al-Ahli. A klub viszont sokallja a 2.3–2.5 millió eurós transzfer díjat, ezért a felek még nem egyeztek meg.
gyaloggos
2024. augusztus 30. 13:38
AZT lehet ünnepelni, hogy mégis csak ott lesz a FRADI az EL főtábláján, DE! SIRALMAS volt ez a teljesítmény is! NAGYON gyenge ez a FRADI!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!