Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Marco Rossi üzent az összes fanyalgónak: Most sem fogom feladni, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz!

2024. július 03. 12:46

„Szívem szerint mindegyiküket megölelném egyesével!” – írta a magyar szurkolókról a szövetségi kapitány.

2024. július 03. 12:46

Nyitókép: SEBASTIAN EL-SAQQA / FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Marco Rossi a közösségi oldalán bemutatta röviden, hogy mit gondol a magyar válogatott teljesítményéről. „Talán itt az ideje, hogy tisztázzuk a dolgokat! Azok, akik azt mondják – vagy írják –, hogy kudarcot vallottunk ezen az Európa-bajnokságon, nyilvánvalóan nem objektívek, és sajnos azt kell mondanom, rosszhiszeműek!” – reagált a negatív kritikákra a szövetségi kapitány.

„Az a tény, hogy az elmúlt években a csodával határos eredményeket értünk el, és gyakran meggyőző teljesítményt nyújtottunk (még ha néha szerencse is kellett ehhez), nem szabad, hogy eltorzítsa a valóságot! Sajnos még Magyarországon is van egy kis százaléka az embereknek, igaz nagyon kicsi, akik előbukkannak, amikor azt hiszik, hogy léket kapott a hajó! Igaz, nem tettünk semmi rendkívülit, de nem hiszem, hogy bárkinek szégyenkeznie kellene emiatt a válogatott miatt! Soha nem mondtam a sajtónak, hogy távozom (csak azt, hogy pihennem kell és tisztáznom a gondolataimat)!” – írta Marco Rossi.

Köszönöm a fiúknak az erőfeszítésüket (ami ezúttal sajnos nem volt elég), és amit a jövőben növelni és fejleszteni kell.

Köszönöm a technikai és szakmai stáb tagjainak, akik csodálatos munkát végeztek! Köszönöm az MLSZ támogatását! Különösen köszönöm minden szurkolónak, aki szurkolt nekünk akár Németországban vagy bárhol a világon!

Szívem szerint mindegyiküket megölelném egyesével!

Hozzáteszek még egy utolsó dolgot: soha nem futottam el a kihívások elől, még a legnehezebbek elől sem! Most sem fogom feladni, mert ami nem öl meg, az erősebbé tesz! És nekünk, mindannyiunknak együtt, erősebbnek kell lennünk mindennél és mindenkinél!” – írta a szövetségi kapitány.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­i­­ ­p­u­­­n­­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
alexandrosz-2
2024. július 04. 20:32
Kudarcot vallottatok ezen az Európa-bajnokságon, nyilvánvalóan. Takarodjatok! A zsozsó pedig visszajár!
Kovács Ubul
2024. július 03. 18:33
Van Az A Pénz (Meg állampolgárság, habzsidőzsi örökéletre, stb.)
akkor ki
2024. július 03. 18:19
Korrekt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!