Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Hivatalos: eldőlt Marco Rossi sorsa

2024. július 03. 11:52

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke jelentette be a hírt.

2024. július 03. 11:52

Nyitókép: Marco Rossi Facebook-oldala

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

„A magyar válogatott előtt álló következő feladat a Nemzetek Ligája idén őszi küzdelmeinek, majd pedig a vb-selejtező sorozatnak a sikeres megvívása, melyeket az MLSZ és az elnökség maximális támogatása mellett Marco Rossi szövetségi kapitány irányít majd” – jelentette ki szerdán Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

A magyar csapat a Németországban zajló Európa-bajnokság csoportkörében Svájctól 3-1-re, a házigazdáktól 2-0-ra kikapott, és bár Skóciát 1-0-ra legyőzte, nem jutott a nyolcaddöntőbe.

Szurkolói kiállást is szerveztek érte

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, felmerült, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a csapat Eb-ről való kiesését követően lemond és otthagyja a válogatottat. A sajtóhírrel kapcsolatban 

heves tiltakozások jelentek meg a nyilvánosságban, mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről.

Rossi támogatói egy július 5-ére szervezett eseményt is létrehoztak a Facebookon, a szövetségi kapitány melletti kiállás érdekében. Azonban úgy tűnik, hogy az esemény így okafogyottá vált.

Ezt is ajánljuk a témában


(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­é­k­e­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
macskusz-4
2024. július 03. 16:42
A balos dekadencia legyen üldözendő.
macskusz-4
2024. július 03. 16:41
Ha OV önbizalmat tudott volna adni, akkor megverjük svájcot. Nem rajta múlt. Apaként bíztatta őket, de becsináltak. Pedig a legtöbb ñyugati csapat szar. Ezt a kishitüséget kell leküzdeni.
zsocc44
2024. július 03. 16:07
Akkor ahogy az EB kudarc után nyilatkozta Rossi “…az ajánlatokon múlik…” ezek szerint megérkezett a MOL, akarom mondani az MLSZ ajánlata. Van az a pénz amiért korpásodik… elvégre hozott anyagból dolgozik, ennyit lehet kihozni a magyar fodbalistákból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!