Kedves Veiszer Alinda! Először is van nevem

2024. július 31. 09:43

Bár anyukám sokat gondolkodott, hogy a „kommentátorok” néven anyakönyvezzen, végül a Gábor mellett döntött.

2024. július 31. 09:43
Szabó Gábor
Szabó Gábor
Facebook

„Kedves Veiszer Alinda

Először is van nevem. Bár anyukám sokat gondolkodott, hogy a »kommentátorok« néven anyakönyvezzen végül a Gábor mellett döntött, amiért örökre hálás leszek neki. Viszont tartok ott az én szakmámban, ahol te a tiédben, úgyhogy szerintem megérdemlem, hogy a nevemet is leírd ha már gondod van velem. (Bár szerintem akkor is megérdemelném, ha nem tartanék itt, de ez most mindegy.)

Semmi gondom azzal, hogy nem tetszett ahogyan Milák Kristóf elődöntőjét közvetítettem, a miénk egy olyan szakma, hogy nem tetszhet mindenkinek, amit csinálsz. Sportriporterként nem lehet mindig igazad. Ha ügyes vagy tízből hétszer bejön amit gondolsz, ha nem akkor csak háromszor.

Amit elmondtam Kristófról azt az akkori tudásom birtokában mondtam, amit te írtál, azt az elődöntő utáni tudásod birtokában írtad és a kettő között azért jelentős a különbség.

Amit elmondtam, annak minden szavát vállalom most is, mert az akkori tudásom birtokában nem gondolhattam másként. A mi szakmánk nem olyan, mint a tiéd. A mi közvetítéseinket nem lehet utólag megvágni, nem lehet kivenni belőle azt, ami nem lett jó, ami nem úgy sikerült ahogyan szerettük volna. Nálunk nincsen utómunka meg ilyesmi.

Felkészülünk, beszélünk, aztán lesz, ami lesz. És hidd el, valamennyien ugyanolyan tisztességesen felkészülünk mint mondjuk te az interjúidra.

Bizonyára elő tudnék én is kaparni pár kérdést tőled, ami ma már idejétmúltnak tűnik. Ez pontosan ugyanaz a helyzet.

Csak a mi elmondunk az néha kicsit gyorsabban avul. Ennyi, nem több. És nyilvánvalóan, hajrá Kristóf, de ez aligha lehetett kérdés.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vujity Tvrtko

Facebook

Idézőjel

Lehet ránézni az eredményjelző táblára.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tegnap
2024. augusztus 01. 09:23
Szerintem az Alinda azért keresi a feltűnést, mert kezdenek hiányozni a kliensek a kamionparkban. Hiába, csak öregszik és egyre rondább.
vanced
2024. augusztus 01. 06:42
Lemaradtam valamiről vagy nincs valódi téma, amiről írhatnátok?
Gullwing
2024. július 31. 22:25
Ez az a weiszer aki Rudolf Péterrel úgy készített interjút hogy nem tudta róla hogy Kossuth-díjas.....
kobi40
2024. július 31. 15:06
holger78 2024. július 31. 14:30 Minden belpesti proli internáci magyargyűlölő. Deklaráltan: “ Mi jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!