Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

„Jó úton járok” – exkluzív interjút adott Varga Barnabás (VIDEÓ)

2024. július 03. 14:46

A Fradi csatára sérülése óta először adott interjút.

2024. július 03. 14:46

Nyitókép: Ferencvárosi Torna Club Facebook-oldala

Exkluzív interjút adott a Fradi.hu-nak Varga Barnabás. A csapat csatára, akinek az Európa-bajnokságon a skótok elleni csoportmeccsen három helyen is eltörött az arca. Vargát a baleset után rövid idővel a stuttgarti kórházba szállították, ahol sikeres orvosi beavatkozást hajtottak rajta végre, majd néhány napos megfigyelés után párjával, Laurával visszatért Magyarországra.

A magyar válogatott játékos szülőfalujában – ahol jelenleg is lábadozik –, Szentpéterfán fogadta a FradiMédia stábját, akikkel kivételt tett. 

Ezt is ajánljuk a témában

A visszatérésig többet nem nyilatkozik

A magyar-osztrák határ melletti, Vas vármegyei településen található otthonában azzal kezdte az interjút, hogy „köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. (...) 

Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, 

szóval jó úton járok” – jelentette ki. 

Varga arra kérte az újságírókat, hogy a visszatéréséig ne keressék kérdésekkel, ne zavarják a gyógyulását, a következő időszakban 

minden energiájával a mihamarabbi felépülésre akar koncentrálni.

A Fradi támadója ezután felidézte, hogy amikor felébredt a kórházban, azzal szembesült, hogy mennyien aggódtak érte, és érdeklődtek a hogyléte felől. 

„Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat” – nyilatkozta a stábnak.

A teljes interjút a Fradi TV július 9-én tűzi adásra, melyből többek között az is kiderül majd, hogy Varga miként emlészik vissza az ütközésre, valamint, hogy mikor szeretne visszatérni a pályára.

Az összeállításban a csatár mellett megszólalt a párja, Laura is, és Szentpéterfa polgármestere, Skrapitsné Jurasits Ágnes.

Az interjúból egy kis ízelítőt alább tekinthet meg:

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­k­­­e­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­­­x­i­­ ­­­p­u­n­­­c­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
zakar zoltán béla
2024. július 03. 16:25
Menj vissza Paksra!
Kétes
2024. július 03. 16:07
Hajrá Barni!
bunko-jobbos
2024. július 03. 15:49
Gyógyulást, Barni!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!