Otthonában pihen és gyógyul Varga Barnabás

2024. június 26. 13:33

A válogatott játékos repülőgépe szerda délben landolt Budapesten.

2024. június 26. 13:33
null

Nyitókép: Nemzeti Sport/Szabó Miklós

Hazatért Magyarországra Varga Barnabás, a magyar válogatott csatára, aki vasárnap, a skótok elleni meccsen szenvedett fejsérülést – tudta meg a Sportal

A lap megkeresésére Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke azt írta, hogy 

a támadó szerdán elhagyta a kórházat, és immár otthonában pihen.

 A Magyar Nemzet közben megtudta, hogy Varga repülőgépe szerda délben landolt Budapesten. 

Mint a lap írja: felmerült, hogy a Ferencváros játékosa nem jön haza, hanem csatlakozik a magyar válogatott keretéhez Weiler im Allgäuban, ám az orvosok lebeszélték erről, s azt tanácsolták neki, inkább otthon pihenjen. 

A válogatott csatára a vasárnapi magyar-skót mérkőzés 68. percében ütközött a skótok kapusával, aki úgy letarolta, hogy Varga Barnabás arcában több csont is eltört.

Arról még korai lenne jóslatokba bocsátkozni, a Ferencváros középcsatára mikor térhet vissza a pályára. Egyes vélemények szerint a teljes felépülése akár fél évet is igénybe vehet, mások szerint maszkban akár már augusztus végén újra játszhat.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsuzskka-2
2024. június 26. 14:02
Mielőbbi teljes gyógyulást!🇭🇺
machet
2024. június 26. 13:35
Köszönjük az elszántságodat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!