Irány a Bajnokok Ligája! Szoboszlai Dominik az új edzőről is elmondta a véleményét

2024. július 25. 08:25

Az Arne Slot vezette Liverpool FC magyar középpályása szerint ez változott Jürgen Klopp távozása után...

2024. július 25. 08:25
null
Szabó Levente

Nyitókép: Liverpool FC hivatalos oldala

A Liverpool hivatalos internetes oldala készített interjút a csapat magyar középpályásával, Szoboszlai Dominikkal. A magyar válogatott csapatkapitánya kitért többek között arra, hogy újra a Bajnokok Ligájában szerepel klubjával, hogy milyen sikereket céloznak meg az érkező szezonban, és részletezte azt is, hogy az új edzővel, Arne Slottal mi változott Jürgen Klopphoz képest. 

„Mindig lehet jobb. Tavaly a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban és megnyertük a Carabao Kupát” – kezdte a középpályás a Liverpoolfc.com-nak. 

Idén újra itt van a Bajnokok Ligája – ahová tartozunk – és ott is meg akarjuk mutatni magunkat. A Premier League-ben az aranyéremre hajtunk”

– mondta Szoboszlai, akinek az utolsó BL-meccse egy Manchester City elleni 7-0-ás vereség volt, még az RB Leipzig színeiben. „Nagyon jól érzem magam, készülök az új szezonra. Nagy meccsek állnak előttünk, nagy szezon, új kihívások, úgyhogy szerintem mindenki készül” – tette hozzá a Vörösök nyolcasa. 

Arne Slot vezetőedző személyében új edző irányítja a Liverpoolt a következő szezontól. Amióta a holland tréner elkezdett a csapattal dolgozni, nagy intenzitású edzések zajlanak, miközben saját taktikai elképzeléseit is igyekszik megvalósítani.

Kicsit más a játékstílus, ahogyan játszunk a labdával és a labda nélkül is – hangsúlyozta Szoboszlai, akire kulcsszerep várhat a következő idényben. „Mindenki itt van az edzői stábból, most ismerkedünk velük. Azt hiszem, mindenki elégedett vele, és várakozással tekintünk előre. Elég intenzív, de sok dolgunk van, és a szezonban is intenzívnek kell lennünk.

Szoboszlai közvetlenül azután nyilatkozott, hogy a Liverpool befejezte első edzését az amerikai felkészülési túráján, amely pénteken a Real Betis elleni mérkőzéssel veszi kezdetét Pittsburghben.

Nagyon szép. Nagyon szép az idő, egy kicsit jobb, mint Liverpoolban! – viccelődött a 23 éves középpályás. „Kemény volt az edzés, de ezért vagyunk itt” – zárta gondolatait a legértékesebb magyar sportoló. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­­t­é­k­e­l­­d­ ­­a­­ ­­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Camael
2024. július 25. 08:45
Bravó, féloldalnyi rizsa Szoboszlai címszóval, kedves szerző légyszi foglald már össze nekem miről szól a cikk, talán arról hogy Liverpoolban nem kellemes a focisták számára az időjárás?
machet
2024. július 25. 08:43
Jól van fiam,leülhetsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!