Kezdődik a Liverpool felkészülése – Mohamed Szalah új frizurája mindenkit megdöbbentett! (VIDEÓ!)

2024. július 11. 17:25

Egyelőre eléggé foghíjas a Pool kerete, hiszen több játékos is érdekelt az Európa-bajnokság és a Copa America döntőjében.

2024. július 11. 17:25
Mohamed SZALAH
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: Liverpool FC/Facebook

***

Mint arról a Mandiner is több ízben beszámolt (ITT és ITT is írtunk a Jürgen Kloppot váltó vezetőedző, Arne Slot terveiről), a Mersey-parti klubnál lassan beindul az élet.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ami biztos: a csapat a közeljövőben az Egyesült Államokba megy túrázni, ahol több hírverő mérkőzést is játszik.

 Július 26-án Pittsburgh-ben a spanyol Real Betis ellen lép pályára, 31-én Philadelphiában az Arsenal, augusztus 3-án, Columbiában a Manchester United lesz az ellenfele. A hírek szerint mindenhol telt ház előtt léphet majd pályára az előző szezonban csupán a harmadik helyen végző klub, amely több jótékonysági eseményen is részt vesz.

Mindenesetre az új vezetőedző, Arne Slot egyelőre igencsak foghíjas kerettel készülhet az idényre

 – az első bajnokira augusztus 17-én az Ipswich Town otthonában kerül sor – hiszen több játékosa is fontos válogatottbeli kötelezettségek előtt áll, míg egy részük (köztük Szoboszlai Dominik is) még a szabadságát tölti.

A Copa America döntőjében Argentína – Kolumbia öszecsapásra kerül sor (a világbajnok Albicelestesben Alexis MacAllister, míg a másik oldalon Luís Diaz kulcsfigura), az Európa-bajnokság fináléjában pedig Anglia együttesében Trent Alexander-Arnold és Joe Gomez képviseli a liverpooli kontingenst.  

Természetesen a keret többi tagja már megérkezett a Liverpool FC edzőközpontjába, a legnagyobb feltűnést Mohamed Szalah keltette, aki vadonatúj frizurával tért vissza Angliába!

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. július 11. 19:31
nem a haj számít ki mit tud a pályán sajnos az utóbbi hónapokban Ő is gyenge volt ki ismerték nem jönnek azok mint régen nagyon össze kell szednie magát hogy a Liverpoolnak szurkoljak tíz éve..
szintetikus
2024. július 11. 17:54
Szoposzlai akkor kamu sérülésre hivatkozva elfoglalja a kispadot?
gyaloggos
2024. július 11. 17:36
TEHÁT SZALAH mégis csak maradt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!