Hoppá: meccs nélkül juthat tovább a Felcsút a Konferencia Ligában – és ehhez Ukrajnának is köze van

2024. július 08. 19:45

Nem mindennapi helyzet.

2024. július 08. 19:45
NAGY Zsolt

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Meccs nélkül a harmadik selejtezőkörbe juthat a Puskás Akadémia az UEFA Európa Konferencia Ligában, miután második körös ellenfele, az ukrán Dnyipro-1 a helyi sajtó szerint már nem is létezik – írja a Nemzeti Sport.

Ezt is ajánljuk a témában

A csapat tavaly még negyedik helyen végzett az ukrán ligában, amivel ki is vívta a jogot az EKL-ben való szereplésre, azonban sikertelenül kerestek új befektetőt, úgy tűnik tehát, hogy a tavalyi volt a klub utolsó szezonja.

A klub megszűnést valószínűleg be sem jelentik, mivel egész egyszerűen nincs, aki bejelentse a sport.ua szerint. A játékosok sem kezdik meg a felkészülést az új szezonra.

A játékosok és a stáb felé fennálló tartozások egy részét megtérítették, ez azonban csak egy része a klub óriási adósságának.

A Puskás Akadémia Dnyipro-1 ellen először – július 25-én – játszott volna Kassán, majd Felcsúton fogadta volna az ukrán csapatot.

A harmadik körös párosításokat július 22-én sorsolják, az NB I bronzérmesének így mindössze két párharcot kell sikerrel vennie, hogy a Konferencia Liga főtáblájára továbbjut.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. július 09. 10:01
Van az a pénzünk Ménszarosnál.
llnnhegyi
2024. július 08. 22:10
Pedig Persze,persze...! Zelensky benyalt dr miniszterelnöknek...!-;)))
lefty67
2024. július 08. 21:22
Az hogy van, hogy valaki 40+ évesen a lövészárokban kuksol, a másik meg 20-25 évesen vígan focizgat??? Csak úgy kédezem....
Jack Reynor
2024. július 08. 21:17
Hoppááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!