Előkerült Milák Kristóf: így kelt útra az olimpiára! (FOTÓ)

2024. július 27. 10:47

Klasszisunk már a párizsi járaton ül!

2024. július 27. 10:47
MILÁK Kristóf

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint arról a héten beszámoltunk, a magyar úszóválogatott több csoportja is útra kelt már a párizsi olimpiára, ám aranyesélyes klasszisunk, Milák Kristóf egyik delegációval sem utazott el a francia fővárosba. A szövetségnél csak bíztak benne, hogy az úszó hétvégén elrepül az olimpia helyszínére. Ami azonban aggodalomra adott okot, hogy egy hete az edzője, Virth Balázs sem tudott semmit az olimpiai bajnokról.

Nos, Milák Kristóf előkerült, már a repülőn ül! Ahogy a Nemzeti Sport beszámolt róla, rendben felszállt a 10.05-kor indult járatra!

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2024. július 28. 17:21
továbbra sem értem, hogy ha láthatóan nem szereti a szereplést, a fölösleges és erőltetett híreket, akkor miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? az eredményről be lehet számolni, az emberek ilyenkor általában örülnek, aztán ennyi. miért erőltetitek? lesz majd 16 db cikk arról is, hogy ablak mellett ült-e a gépen vagy hogy milyen színű a bőröndje? nem ordít, hogy ti váltjátok ki az elszigetelődését? kontraproduktív amit csináltok
Ernest01
2024. július 28. 12:18
Ez a fiú magyar,nem érdekel mit hogyan csinál,ott van Párizsban,már ez óriási eredmény. Fölösleges fikázni,több energiádba kerül mintha szimplán drukkolnál neki,mégha ez most kicsit fáj neked. Hajrá Milák!
Kapa
2024. július 27. 20:19
Kristóf hajrá!! Nem tudjuk mi zajlik bennetek,Nemzet példaképeiben. Teher , nyomás, emberfeletti küzdelem minden napotok! 15 milló magyar veletek!
NorthernOutlaw
2024. július 27. 19:30 Szerkesztve
Ha a magyar riportereknek és újságíróknak tényleg fontos a magyar siker, akkor légyszi hagyjátok Őt békén! Ne postorkodjatok körülötte, ne kérdezgessétek, ne zavarjátok. Majd utána, ha már megtette, amiért ment. Addig jobb, ha a közelébe se mentek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!