Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Durván visszaszólt a belga újságíró az őt lehülyéző sztárfocistának

2024. július 02. 14:55

„Szokásos futballista vagy, egy elkényeztetett kölyök” – írta Tancredi Palmeri.

2024. július 02. 14:55

Nyitókép: JAN FROMME / FIRO SPORTPHOTO / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Mint ismert, a belga labdarúgó-válogatott Jan Vertonghen öngóljával kapott ki 1–0-ra Franciaországtól. Kevin De Bruyne a mérkőzés után meglepően feszült szóváltásba került az egyik újságíróval, akit lehülyézett, ám ő a közösségi médiában vágott vissza – írja a Nemzeti Sport.

Belgium búcsúját követően az egyik olasz újságíró, Tancredi Palmeri a következő kérdést tette fel Kevin De Bruynének, a csapat kapitányának: „Kevin, milyen érzés, hogy az aranygenerációnak megint nem sikerült döntőbe jutnia?” „Melyik az aranygeneráció?” – kérdezett vissza a Manchester City középpályása, Palmeri pedig természetesen a belgákéra gondolt.

„És azt mondod, a franciáknak, az angoloknak, a spanyoloknak vagy a németeknek nincs aranygenerációjuk?” – hangzott a frappáns válasz De Bruynétől, aki azzal zárta le az interjút, hogy

a távozása közben azt mondta, hogy „hülye”.

A Nemzeti Sport kiszúrta Palmeri reakcióját. „Hé, Kevin egy kis emlékeztető neked: az általad említett francia, angol, német vagy spanyol aranygenerációk mind bejutottak döntőbe.

Szokásos futballista vagy, aki csak olyan kérdéseket akar, melyekre elmondhatja, milyen jó. Elkényeztetett kölyök”

– írta X-oldalán Palmeri.

***

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Eb-szereplés vegyes érzésekkel

A magyar válogatott három ponttal végül nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Miért nem jött össze a mieinknek a továbbjutás? Ez a realitás, vagy valami félrecsúszott? Elemzésünk.

19 órája

„Ez a torna helyre tett minket”

A magyar futball ismert alakjait kérdeztük arról, hogyan élték meg drámai fordulatokat sem nélkülöző szereplésünket az Európa-bajnokságon, és mit látnak a hátterében.

19 órája

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-115
2024. július 04. 14:59
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­e­­l­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­­e­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­­­c­­­i­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
westend
2024. július 02. 21:53
nincs is annál szebb mint amikor a tesiből felmentett zsírdisznó firkász cikiz egy válogatott focistát. Fordítva ülnek a gebén egyes újságírók.
Roadkill
2024. július 02. 16:46
kevés haszontalanabb élősködő létezik az újságírónál
chief Bromden
2024. július 02. 16:35
Manchester City vs Riga United :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!