A haza minden előtt: honvédnek állt a korábbi újpesti támadó (FOTÓ)

2024. július 20. 20:32

Rajczi Péter már egyenruhában – Nagykanizsán kezdte meg a kiképzést területvédelmi tartalékosként.

2024. július 20. 20:32

Fotó: képernyőmentés

Ahogy arról a köztelevízió, illetve az Irány a Sereg! is beszámolt, a tartalékos toborzókampány hatására Rajczi Péter, egykori magyar válogatott labdarúgó is csatlakozott a területvédelmi tartalékosokhoz, és Nagykanizsán megkezdte az egységes alapkiképzést! A kampányhoz már közel ezren jelentkeztek.

„A legfontosabb motiváció egy érzelmi dolog. Apai nagyapám is a Magyar Királyi Honvédség tüzérhadnagya volt, illetve járási leventeparancsnok. A családi kötődés megvolt.

Világ életemben harcos típus voltam, az aktív labdarúgás után olyan kihívást szerettem volna, amellyel példát tudok mutatni a társadalomban, a fiaimnak és a társaimnak is”

– fogalmazott Rajczi Péter a köztelevízióban, aki egyébként már fiatal kora óta rendszeresen vadászik, így nem ijed meg a fegyverektől.

Ezt is ajánljuk a témában

A tizenegyszeres válogatott labdarúgó, aki 2006-ban az NB I-es bajnokság gólkirályi címét is elhódította, elragadtatással beszélt a kihívásról, mint mondta, a kiképzés számára igazi svédasztal.

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­t­­é­k­­­e­­l­­­d­­ ­­a­­ ­s­z­­­e­x­i­­ ­p­u­n­c­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Player1
2024. július 21. 13:03
Szintet lépett, gratulálok!. Aki a hazáját szolgálja példakép. Ezen nem kellene vitatkozni...
2024. július 21. 09:37 Szerkesztve
Na végre. Itt egy színmagyar ember, aki hajlandó megvédeni a magyar roma arisztokraták rablott vagyonát. (lovari tanfolyamra mikopr iratkozol be?)
Ad majorem Dei gloriam
2024. július 21. 07:18
Pedig csak a Honvédbe akart átigazolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!