Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

Vogel Soma, a rém – megszólalt a BL-döntőbe jutó Ferencváros hőse (VIDEÓ)

2024. június 06. 08:47

Fejjel védett a válogatott kapus, jöhet a Zalánkiék elleni finálé.

2024. június 06. 08:47

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros férfi vízilabdacsapata 13–13-as döntetlent játszott a Novi Beograddal a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így a fináléba jutás ötméterespárbajban dőlt el.

Ezt is ajánljuk a témában

Az idegek harca előtt a jó lövők mellett Vogel Somában bízhatott leginkább a Ferencváros. A kapus volt már világ- és Európa-bajnoki döntő hőse is, de öt évvel ezelőtt is ő állt a kapuban a győztes BL-döntőn a szétlövésben.

Az izgalmakat fokozta, hogy az első 9 lövő (Varga Dénes, Drasovics, Mandics, Martinovics, Merkulov, Csuk, Fekete, Vlachopoulos, Argyropoulos) nem hibázott, ám az ötödik pár utolsója, Dimitriosz Skoumpakisz igen, ezzel 18–17-tel a Fradi jutott a Zalánki Gergővel felálló Pro Recco elleni döntőbe.

A görög fejen találta Vogelt, aki nem orrolt meg, örömmel vette az „ajándékot”, s kezdődhetett az ünneplés.

Persze csak szolidan, pénteken jön az álomdöntő: Ferencváros–Pro Recco. A nagy kérdés: Zalánki Gergő sorozatban harmadszor nyer az olaszokkal vagy 2019 után ismét a csúcsra jut a Ferencváros a Bajnokok Ligájában...

Ha már a lövők megtették azt a szívességet, hogy ötből mind az ötöt belőtték és nem hibáztak, akkor viszont nekem az ötödikre sikerülnie kell a védésnek.

Örülök, hogy összejött! Mérgelődtem, mert az előző a kezem alatt csúszott be, úgyhogy muszáj volt javítani azt az utolsó lövést” – fogalmazott Vogel Soma a FradiMédia stábjának.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. június 06. 09:01
Nos már csak egyet kell nyerni!
dimaggio
2024. június 06. 08:51
Fejben is erős volt tegnap .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!