Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Varga Barnabás édesapja elárulta, hogyan élte meg a család fia drámai sérülését

2024. június 24. 18:35

A családfő úgy fogalmazott, nehéz perceket éltek át a képernyő előtt.

2024. június 24. 18:35
null

Fotó: X

Ahogy azt a nap folyamán olvashatták, folyamatosan naprakész információkkal szolgálunk a stuttgarti kórházban megoperált Varga Barnabás állapotáról. Az arccsonttörést szenvedett csatár biztosan nem lép többet pályára az idei Eb-n, hétfő délelőtt megoperálták, egyelőre a felépülésére fókuszál, a visszatérése bizonytalan.

Ezt is ajánljuk a témában

A Nemzeti Sportnak Varga Barnabás édesapja is megszólalt a drámai pillanatokról. A Vas vármegyei Szentpéterfán élő Varga András elmondta, hogyan élte meg a család az elmúlt néhány órát.

„Feleségemmel együtt idehaza várjuk a híreket, amelyeket Barni kedvese küld számunkra.

A műtétet végrehajtották, Barni kedvese ha kell, percenként ad tájékoztatást gyermekünk állapotáról.

Egyelőre nem tudható, mikor engedik ki a stuttgarti kórházból, s az sem, hogy mennyi kihagyás vár rá. Nem titok, nehéz perceket élt át a család a televízió képernyője előtt, ám mára már nyugodtabbak lehetünk” – fogalmazott a Nemzeti Sport érdeklődésére Varga András.

Ezt is ajánljuk a témában

A Fradi csapatorvosa, Pánics Gergely egyébként úgy nyilatkozott, ha minden jól megy, Vargát szerdán engedhetik ki a stuttgarti kórházból.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kétes
2024. június 24. 20:50
Mindenek előtt jobbulást Barninak! Ha alaposabban megnézükk Varga Barni horrorsérülése előtti pillanatfotót, akkor látható, hogy 1./ Barni már természetellenes (kibillentett) testtartásban van, mert ketten is lökték. 2./ A kapus pedig már azt megelőzően eltalálja balkezével Barni arcát, hogy jobbkézzel elütné a labdát. +1 Arról nem is beszélek, hogy a skót kapus szándékosan akarta távol tartani Barnit a labdától. Összegezve 2-3 tizenegyest érő szituáció is benne volt a dologban. A kapust pedig utólag is eltiltással kellene sújtani, szándékos szabálytalanság miatt! Kérdések: 1./ Mit mond a szabálykönyv a kapus szabályosnak tekinthető közbeavatkozásáról. 2./ Mit mondott a VAR-szoba. A kiírás szerint vizsgálták az esetet. 3./ Kért-e az MLSZ vizsgálatot az ügyben?
Phm045
2024. június 24. 18:50
Barnusnak jobbulást, szülőknek megnyugvást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!