Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szépen megdicsérte a magyar válogatottat Toni Kroos

2024. június 15. 06:33

A világhírű focista méltatta hazánkat és odaszúrt a skótoknak.

2024. június 15. 06:33

Nyitókép: Sven Hoppe/dpa Picture-Alliance via AFP

Toni Kroos, a német labdarúgó-válogatott középpályása váratlan dicsérettel illette a magyar válogatottat, mint soron következő ellenfelet a Skócia elleni 5–1-es siker után – írja a Nemzeti Sport.

Ezt is ajánljuk a témában

Megpróbáltunk oldottan játszani, és meg is tudtuk valósítani, amit elterveztünk. Mindig van egy terv, ami nem működik mindig száz százalékosan, de azt hiszem ma bejött. Az ellenfelünk nem futballozott topformában, de nagy győzelmet arattunk. A következő ellenfelünk egy osztállyal jobb, mint a skótok

 – fogalmazott egy interjúban Toni Kroos az M4 Sporton.

„A házigazda ellen kezdeni, ennél keményebb rajtot nehéz elképzelni. Ízelítőnek jó volt, itt bizony világklasszis csapatokkal kell megmérkőzni – fogalmazott Andy Robertson, Skócia csapatkapitánya. – Sok mindent rosszul csináltunk, és nincs sok időnk, hogy helyre tegyük a dolgokat. Nem nyújtottuk a maximumot, márpedig itt arra van szükség. Holnap kidühöngjük magunkat, valahogyan feldolgozzuk a csalódást, de utána át kell állnunk pozitív üzemmódra, mert jön a következő kemény próbatétel a svájciak ellen.”

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. június 15. 11:31
HÁT igen! NAGYON egyben van ez a Német válogatott. NODE! SVÁJC lesz nekünk ma az ellenfelünk, és ez sem lesz SÉTAGALOPP!
pragmatika
2024. június 15. 11:16
"A következő ellenfelünk egy osztállyal jobb, mint a skótok" Hmmm... Majd a meccsen kiderül. Mindenesetre jóval komolyabb teljesítményre van szükségünk, mint a legutóbbi meccseinken. A németek, rendkívül veszélyesek. Pillanatok alatt helyzetbe tudják hozni magukat, villámgyors és pontos passzokkal.
gyaloggos
2024. június 15. 09:39
AZZAL nem kell nekünk foglalkoznunk, hogy KI mit mond! EGYRÁÉSZT úgysem őszinték az afféle nyilatkozatok, másrészt pedig NEM a nyilatkozatok játszák le a meccseket, hanem a Magyar válogatott! IGYEKEZNI a maximális teljesítményre, oszt MEGLÁTJUK, az mire elég! HAJRÁ MAGYAROK!
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 15. 08:51
Az 55 éves baka-tanárokról nem írhattok Seggdugasz Propagandisták? ... és persze, h van elég tanár! ... miért ne lenne Kánaánban? Szarban van OV az Oroszügynök Vajdátok ... 14 év után már nem csak gyurcsányozni nem tud de a gazdasági buktát sem tudja Bokrosra fogni. Az egyetlen dolog ami megy neki, h állandóan külső okokra fogja saját, 14 éve tartó sikertelenségét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!