Sorsoltak a labdarúgó NB I-re, de nagy kérdés, a címvédő Fradi ott lesz-e a rajtnál!

2024. június 21. 12:36

Debrecenbe kéne menni...

2024. június 21. 12:36
null

Fotó: Facebook/Fradi.hu

Az újoncok csatáját és a bajnoki címvédő debreceni vendégjátékát hozhatja a labdarúgó NB I rajtja, amelyet az MLSZ tájékoztatása szerint július utolsó hétvégéjén rendeznek meg. A sorsolás elkészült, a szövetség első körben csak az első fordulót hozta nyilvánosságra, majd a teljes első kört. Ami biztosnak tűnik, a szezon első Fradi–Újpest derbijére a Groupama Arénában kerül sor a 4. fordulóban, augusztus 17-én fogadja a lilákat a címvédő zöld-fehér gárda.

Az egyeztetések elindultak, de természetesen sok még a kérdőjel.

A Fradi például éppen néhány nappal az NB I-es rajt előtt kapcsolódik be a BL-selejtező küzdelmeibe,

és az elmúlt évek gyakorlatainak megfelelően most is van rá esély, hogy kérvényezi a rajt elhalasztását.

Labdarúgó NB I, 2024-2025-ös szezon
1. forduló
DVSC–FTC 
DVTK–Paksi FC 
Nyíregyháza–ETO FC 
Újpest–Puskás Akadémia 
KTE–Fehérvár
ZTE–MTK

Mint ismert, a bajnok Ferencváros a BL-selejtező második körében a walesi The New Saints és a montenegrói FK Decsics párharcának győztesével találkozik, és hazai pályán kezdi majd a selejtezőt.

A párharc első mérkőzéseit július 23–24-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A találkozók pontos kezdési időpontjait június 26-ig teszi közzé az Európai Labdarúgó Szövetség, az UEFA.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szedap-2
2024. június 21. 12:57
Remélem cseppcsányi balázs azonnal elkezdi írni a cikket arról, hogy mindenképpen halasztani kell a ződek meccsé. Ezt kívánja a nemzet, ezért tombol a nép. Még a végén elfáradnak a fiók és mi lesz akkor az önérzettel. cseppcsányi ne habozz, írj.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 21. 12:47
Na, hamar átkerült a reflektorfény az EB-ről a magyar szintre! 🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!