Kiderült, kikkel játszik a Paks és a Fradi a nemzetközi kupákban!

2024. június 20. 11:31

Román másodosztályú csapattal találkozik a kupagyőztes, walesi vagy montenegrói együttessel meccselhet a magyar bajnok a kupaselejtezőkben.

2024. június 20. 11:31
VARGA Barnabás; MARQUINHOS

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó Ekl-sorsoláson a felcsúti Puskás Akadémia az ukrán Dnipro-1-gyel, a Fehérvár FC az azeri Szumgajittal találkozik a selejtező második fordulójában.

Ezt is ajánljuk a témában

Emellett természetesen a legrangosabb kupában, a Bajnokok Ligájában, illetve a második számú sorozatban, az Európa-ligában is megtartották a 2024–2025-ös kiírásának első sorsolását. A Borussia Dortmund BL-döntős veresége miatt a kupagyőztes Paksi FC kénytelen már az első körben megkezdenie szereplését. Bognár György együttese kiemeltként egy nem kiemelt gárdát kapott, a Román Kupa-győztes másodosztályú Corvinult.

A BL-sorsolás során a bajnok Ferencváros volt érdekelt, amely a selejtező második körében a walesi The New Saints és a montenegrói FK Decsics párharcának győztesével találkozik, és hazai pályán kezdi majd a selejtezőt.

A párharc első mérkőzéseit július 23–24-én rendezik, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A találkozók pontos kezdési időpontjait június 26-ig teszi közzé az Európai Labdarúgó Szövetség, az UEFA.

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2024. június 20. 12:48
Kár, hogy nem egy feröeri csapat ellen kell játszani. Azok nem bírják a nagy meleget, a Fradi négereinek biztos volna a továbbjutás a júliusi hőségben.
szedap-2
2024. június 20. 12:18
Lesz baja a ződeknek, már megint nagy csapatok jönnek szembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!