Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Sörözés helyett füvezésre buzdítják a szurkolókat a német rendőrök

2024. június 16. 17:29

A német rendfenntartók szokatlan megoldást találtak az angol szurkolók kordában tartására.

2024. június 16. 17:29
Fans And Features - Day 19 - FIFA World Cup 2006

Kép forrása: Peter Macdiarmid/Getty Images

 

A német rendőrség arra kérte az angol szurkolókat az Európa-bajnokság előtt, hogy inkább marihuánát fogyasszanak alkohol helyett, írta meg a Daily Mail. A gelsenkircheni rendőrség inkább azt szeretné, ha az angol szurkolók marihuánát fogyasztanának alkohol helyett, mert az „nyugodtabbá” és „lazábbá” tenné őket. 

Ha azt látjuk, hogy egy csoport alkoholt iszik és kissé agresszívnak tűnik, míg egy másik csoport marihuánát szív, természetesen az alkoholt fogyasztó csoportot fogjuk figyelni” 

– nyilatkozták a gelsenkircheni rendőrségtől. „Az alkoholfogyasztás agresszívabbá tehet valakit, míg a marihuána szívása nyugodtabb hangulatba hozza az embereket. Mi meg akarjuk előzni az erőszakot és biztonságban tartani az embereket. Figyelmünk azokra a szurkolókra irányul, akik alkoholt isznak és esetleg erőszakossá válnak — ezért vezettünk be biztonsági óvintézkedéseket az alkoholra vonatkozóan.”

Németországban április elseje óta legális a marihuána fogyasztása.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2024. június 17. 16:29
Söt ahogy tegnap bejelentették a foci EB alatt csökkentik a sör alkoholtartalmát ( természetesen az eredeti ár mellett € 6-8/ 0,5 L ) a 4,5%-ról 2%-ra.
Aerion
2024. június 17. 13:57
Nem létezik multikulturális társadalom, soha nem is volt ilyen, csak hanyatló domináns, és a dominánstól eltérő erősödő idegen kultúrájú társadalom. Ez utóbbi vége mindig, minden esetben a korábbi domináns társadalomba tartozó egyedek likvidálása, illetve likvidálásának megpróbálása volt. Most is ez fog történni. Egészen pontosan a kettő közül valamelyik.
22-es csapdája
2024. június 16. 22:29
Minden németországi női rendőr tud már késelő muszlim elől világgá szaladni? A német rendőröknek sikerülni fog megint késelő muszlimot hazafi kezéből kiszabadítani, utána készségesen nyakszirtet mutatni neki? Annyira jól megy már ez, hogy van a rendőrségnek ideje másba beleszólni? Mire ez a magabiztosság a német rendőrség részéről?
szilvarozsa
2024. június 16. 22:19
Jogos! A fűtől nem hugyoznak annyit, mint a sörtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!