Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Ki a legjobb itthon játszó labdarúgó? Ki a legjobb bíró és a legkellemetlenebb ellenfél? – az NB I-es játékosok elmondták!

2024. június 14. 15:46

Izgalmas felmérés készült az élvonalbeli labdarúgókkal.

2024. június 14. 15:46
null

Fotó: Facebook/Fradi.hu

Az m4sport.hu és a Hivatásos Labdarúgók Szervezete összeállított egy névtelen kérdőívet az NB I-es labdarúgóknak, hogy fény derüljön többek között arra is, melyik edzővel dolgoznának a legszívesebben, kit tartanak a legjobb játékvezetőnek és melyik stadion a kedvencük.

A 11 kérdésre 64 játékos adott választ, ebből kiderül, hogy közel 80 százalékuk szeretne nívósabb bajnokságba igazolni, és majd minden másodikuk válaszolt úgy, hogy ha leigazolhatna egy riválist, az Varga Barnabás lenne, a dobogón Bognár István és Dibusz Dénes végzett – óriási fölénnyel nyert a válogatott csatár, akit a legkellemetlenebb ellenfélnek is megneveztek játékostársak.

Ezt is ajánljuk a témában

Szintén nagy fölénnyel nyert a paksi Papp Kristóf, mégpedig az NB I legalulértékeltebb játékosa címért zajló versenyben, de edzője, Bognár György is besöpört egy elismerést, vele dolgoznának együtt a legszívesebben a válaszadók.

Ezt is ajánljuk a témában

A felmérésben a legjobb játékvezetőnek Berke Balázst választották, pont úgy, mint a Magyar Labdarúgó Szövetségnél, az adatok alapján pedig az is kijelenthető, hogy a játékosok háromnegyede örül a VAR-nak.

A labdarúgók körében a stadionok között az abszolút kedvenc a Groupama Aréna, a legkevésbé kedvelt a kecskeméti Széktói Stadion.

A legmegosztóbb kérdés az volt, ki taszíthatja a trónról a Ferencvárost, nagyon szoros versenyben minimális előnnyel a székesfehérváriak megelőzték a paksiakat, a Puskás Akadémiát és az újpestieket.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!