Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Ilyen reggelivel hangol Willi Orbán a válogatott mérkőzésekre

2024. június 15. 11:26

A svájci sajtó a magyar csapat alapemberének, Willi Orbánnak a táplálkozásával van elfoglalva.

2024. június 15. 11:26
ORBÁN, Willi

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 15 órakor kezdi meg szereplését a németországi Európa-bajnokságon, és Marco Rossi csapata rögtön az egyik legfontosabb összecsapással kezdi a tornát, ugyanis a biztos nyolcaddöntőt érő második helyre pályázó svájci csapat ellen lép pályára Kölnben. A tét nem kicsi, hiszen egy esetleges győzelem hatalmas lépés lenne a továbbjutás felé – írja az Origo.

A szombati összecsapás előtt a svájci 20min cikket közölt Willi Orbánról, amelyben kiemelik, hogy a Lipcsében futballozó védő nagyon odafigyel a táplálkozására is.

A reggeli granola lomhává és lassúvá tesz. Inkább fehérjékre van szükségem, mint szénhidrátokra. Reggelire néha a steak is megfelelő lehet

 – mondta korábban a DPA-nak adott interjújában Orbán.

A 20min egy táplálkozási szakértő segítségével próbálta megfejteni, hogy van-e értelme egy ilyen diétának a profi labdarúgók számára.

Feltételezhető, hogy Orbán nem csak húst eszik. De egyértelmű, hogy ha egyoldalúan táplálkozunk, az tápanyaghiányhoz vezet

– nyilatkozta Dani Hofstetter táplálkozási szakértő a svájci lapnak.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2024. június 15. 12:59
Hát a sajtónak meg kell élni valamiből,nem?Ennyit is ér.
szintetikus
2024. június 15. 11:55
Micsoda érdekes cikk. Az albán pékek lehet elverik a szájukat. XD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!