Skócia
ÉLŐ
Svájc

Ilyen a foci

2024. június 15. 17:23

A végén nyomtunk az egyenlítésért, és kaptunk ebből egy gólt.

2024. június 15. 17:23
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: HESHAM ELSHERIF / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

„Az első félidőben elég vacakul játszottunk, a másodikban néha jól. A végén nyomtunk az egyenlítésért, és kaptunk ebből egy gólt. Ilyen a foci. Továbbra is hajrá.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyoke-2
2024. június 17. 12:27
A "labda gömbölyű"-t kihagyta Bangyi.
Pelso j.
2024. június 16. 19:19
Nem ilyen, bandi. Csak te focinak akarsz eladni egy méregdrága kudarc sorozatot. Minél többet magyarázzátok félre a valóságot, annál szánalmasabbak vagytok.
PMike
2024. június 16. 15:23
NAGYOT csalódtam Rossi mesterben! :( Tisztelem eddigi eredményeit, tényleg összerakott egy egész jó kis csapatot a semmiből. Nem fogok róla (és a csapatról) csúnya dolgokat mondani, mint több, politikailag elvakult, mocskos, undorító gazember teszi. DE mit keresett Szalai Attila a svájciak ellen a kezdőben?!? Mindenki tudja (Bundesliga edzői sem vakok, hülyék), hogy Szalai formán kívül van. Nincs játékban, úgy mozog a pályán, mint elefánt a porcelánboltban! Nem akarom felsorolni az összes gyengeségét, hibáit, borzalom az összkép, pedig tudom, rendes srác, jó gyerek. (helyezkedés, összjáték, pocsék indítások, úgy verik át, hogy én szégyellem magam, stb.) Persze, ha nincs senki más, még megérteném. DE van, többen is sokkal jobbak nála, elsősorban Dárdai Márton. S különben is, nem azt mondta a mester, hogy aki nincs játékban..., s ez egy sorsdöntő mérkőzés volt! S lenne még pár játékos, aki helyett fiatal, tehetséges focistát kéne, kellett volna beépíteni. (pl. Fityó, 34.)
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 16. 12:29
Bandi cica mindent megmagyaráz. Még a szart is. Egy a lényeg: a gazdinak és a híveinek tessék. 🤡 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!