Franciaország
18:002024. június 25.
Lengyelország
Hollandia
18:002024. június 25.
Ausztria

Gólszerzőnk elfáradt, rendkívül önkritikus, de szerinte nem kell pánikolni!

2024. június 05. 11:08

A sérülés után visszatért Lang Ádám szerint nincs okunk a búslakodásra.

2024. június 05. 11:08

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Mint arról beszámoltunk, Írország 2–1-re legyőzte Magyarországot az első labdarúgó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzésén. Az utóbbi időben ritkán látott hibák borzolták a kedélyeket hátul a mieinknél, elöl pedig gyatra volt a helyzetkihasználásunk...

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés után a magyar gólszerző Lang Ádám nyilatkozott az M4 Sport stábjának, aki kiemelte, a vereség ellenére nincs ok a pánikra.

„Engem is meglepett, hogy odakerült elém a labda, kapott gólnál viszont én is helyezkedhettem volna jobban. Annak örültem, hogy egy pontrúgás végén sikerült gyorsan egyenlítenünk. Alapvetően jól működtek a dolgok, az elvesztett labdákra visszatámadtunk, összességében megvolt a labdabirtoklásunk, nem éreztem azt, hogy hatalmas veszélyt jelentenének a kapunkra.

A hajrában kapott gólból azonban tanulnunk kell, mert nem voltunk szervezettek, a szöglet után kifejezetten fegyelmezetlenek voltunk.

Okosabban kell ezeket a helyzeteket lejátszanunk, de okunk nincs a drámára. Keserű a szánk íze, senki sem szeret veszíteni, főleg így veszíteni, de nem kell harakiriznünk. Ez a közeljövőben nem fordul majd elő” – értékelt Lang Ádám, aki hozzátette:

„Azt gondolom, mi voltunk a veszélyesebbek, de ki kell javítani az elkövetett hibákat. Búslakodásra nincs okunk. Nem akarunk lenézni senkit, de egy felkészülési mérkőzésen vagyunk túl, tanulnunk kell ebből” – fogalmazott a védő.

Ezt is ajánljuk a témában

A Marco Rossi által kitalált taktikáról és az ebben betöltött szerepéről is szót ejtett a ciprusi Omonia hátsó alakzatának a 31 éves tagja.

„A labdabirtoklási rendszerünk révén előttem sokszor nyílt meg egy autópálya, ahová azt éreztem, hogy fel kell lépnem. Ezzel adhattam egy kis ritmust a játéknak, ez hellyel-közzel sikerült.

Megmondom őszintén, jól el is fáradtam. Régen játszottam mérkőzést, jeleztem is, hogy nem bírom úgy.

Örülök, hogy ennek ellenére sikerült gólt szereznem” – zárta gondolatait Lang.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-99
2024. június 24. 23:33
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­k­e­­l­­­d­ ­a­­ ­s­­­z­e­­x­­i­­­ ­p­­­u­n­c­i­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
lefty67
2024. június 05. 19:37
Annyira megöltük az írek támadójátékát, hogy a két kapott gólnál nem vettük őket eléggé komolyan! Nem voltunk élesek, de azért nem volt ez olyan tragikus!
gyaloggos
2024. június 05. 14:22
EZ a felkészülési meccs olyan, mint a BÉKEMENET ! SEMMIRE nem lehet következtetni belőle, majd a választásokon dől el, kiről mit gondolnak a szavazók! AZ EB lesz igazán a mérvadó, OTT MUTASD meg !
gyaloggos
2024. június 05. 14:15
AZT nem tudjuk, ténylegesen MENNYIT akart a csapat megmutatni! S NEM mellékesen, a ARRA is nagyon vigyázniuk kellett, kell, nehogy megsérüljenek! PERSZE, ez SVÁJRÓL is elmondható, és ők rúgtak egy négyest, kapott gól nélkül hozták a meccset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!