A szentpéterfaiak is megkönnyezték Varga Barnabás sérülését (VIDEÓ)

2024. június 26. 15:56

Barni, mielőbbi gyógyulást kívánunk! Szeretünk, visszavárunk – üzenték a szentpéterfaiak a műtét után lábadozó válogatott labdarúgónak.

2024. június 26. 15:56

Nyitókép: X-képkocka

A kis vasi településen szinte mindenki ismeri, szereti és tiszteli a válogatott futballistát és annak családját, így nem csoda, hogy a falubeliek szó szerint megrémültek a játékos ijesztő sérülését látva – írja a vaol.hu.

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyarok skótok elleni sorsdöntő meccsének 68. percében az egész ország felszisszent, amikor Varga Barnabást letaglózta az ellenfél kapusa, Angus Gunn. A Vas vármegyei hírportál szerint nem történt ez másként Szentpéterfán sem, ahola szurkolók közül többen még meg is könnyezték az esetet.

Én úgy gondolom, hogy Varga Barni feláldozta a testi épségét a válogatottért, a továbbjutásunkért, mert ha nincs ez a sajnálatos eset, akkor talán nem is nyerünk. Valószínűleg maradt volna a 0–0-ás döntetlen és minden esélyünk elszáll” – fogalmazott az egykori focista, Gaál Gyula, aki nagyon régóta ismeri a válogatott futballistát és családját.

Barni, mielőbbi gyógyulást kívánunk! Szeretünk, visszavárunk 

– üzenték a szentpéterfaiak a műtét után lábadozó válogatott labdarúgónak.  

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kőbaltás
2024. június 27. 04:29
A játékvezetői stáb és az UEFA szégyellheti magát. A skót kapust ki kellett volna állítani. A sorsunk már az EB előtt el volt rendezve. A sorsolást is elcsalták,hogy a németekkel kerüljünk egy csoportba. Aztán németalföldi bírói stáb küldése a németek elleni meccsre,érvénytelen gól megadása,Rossi nyilatkozatának cenzúra általi megvágása,stb. Itt minden világos. Az UEFA-tól kezdve a német vezető politikán keresztül a FIFA vezetéséig,mindannyian Sorosék szarát eszik,abból élnek. Szégyen és gyalázat,hogy az 1954-s VB döntő után ezt is elcsalták a németeknek. Legyenek boldogok,az érdemtelen győzelmükben.
I feel the earth move under my feet
2024. június 26. 17:30
Varga az új Domoszlói..
Kétes
2024. június 26. 17:18
Hajrá Barni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!