„A család mindig ott van, nem számít, hogyan alakulnak a dolgok” – érzelmes oldalát mutatta meg Szoboszlai Dominik

2024. június 23. 19:40

A magyar válogatott csapatkapitányára nemrég újra rátalált a szerelem is.

2024. június 23. 19:40

Nyitókép: TOM WELLER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Ahogy arról a Mandiner is többször beszámolt, vasárnap este a magyar labdarúgó-válogatottra kulcsfontosságú Európa-bajnoki összecsapás vár Skócia ellen vasárnap 21 órakor.

Amennyiben Marco Rossi csapata legyőzi riválisát, bizakodhatnak abban, hogy bejutnak a legjobb tizenhat közzé. 

A Borsonline emlékeztetett, Szoboszlai Dominik eddig egy gólpasszal áll a tornán, csapatkapitányként ő vezetheti sikerre az együttest Stuttgartban.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap arról is írt, hogy a 23 éves klasszis tudatossága, technikai képességei és munkamorálja kiemelkedő, ám van egy oldala, amiről eddig kevés szó esett:

az, hogy milyen fontos az életében a család, illetve, hogy a hétéves kishúga, Szofi is milyen nagy szerepet kap a mindennapjaiban.

„A húgom hétéves, tehát még nagyon fiatal, de valószínűleg, ha valami gondom lesz, ő is mellettem lesz, még ha nem is tud segíteni” – nyilatkozta még az év elején a magyar válogatott kapitánya.

Szofival egy közös képet is megosztott korábban az Instagram-oldalán:

A család mindig ott van, nem számít, hogyan alakulnak a dolgok, mindig ott lesznek. 

Valószínűleg több olyan ember van, akiben megbízol, vagy akiről elhiszed, hogy ott lesz melletted a rossz időkben meg a jó időkben is, de három ember biztosan” – húzta alá Szoboszlai Dominik.

Nemrég újra rátalált a szerelem

A Borsonline hozzátette, hogy a magyar játékosra az elmúlt hetekben a szerelem is újra rátalált: barátnője, a székesfehérvári Buzsik Borka, aki ott volt a Svájc elleni összecsapáskor is a lelátón.

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. június 23. 20:14
Ez a hernadvolgyi-2 hogyan figyeli a kommentjeimet. Mindig megtalál. Szerintem agresszív homoszexuális.
Novicsok-5
2024. június 23. 20:10 Szerkesztve
Ha egy lusta kurva, akiben több a műanyag, mint az óceánokban és minden tudása abból áll, hogy csöcsmutogatós, pucsítós képeket posztol az Instagramon miért mondják, hogy a focistára rátalált a szerelem, ha egy ilyen pénzsóvár, tizenkettőből egy tucat ringyó csimpaszkodik rá? Az emberek annyira szánalmasak.
tompika-2
2024. június 23. 20:08
Családod? Akkor menj anyádba!
Takagi
2024. június 23. 20:06
Millióan vannak melletted, jóban és rosszban is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!