Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Lefizették, spori? Itt az MLSZ válasza a magyar válogatott focistának

2024. május 23. 14:46

A támadó nehezen emésztette meg a vereséget, amely miatt csapata vélhetően lemarad a feljutásról.

2024. május 23. 14:46
null

Nyitókép: Képernyőfotó/M4Sport

***

Nehezen csillapodnak az indulatok a hétfői ETO FC – Vasas NB II-es labdarúgó rangadó után, amelyen a hazaiak 3-2-re győztek, s az utolsó forduló előtt beelőzték Gera Zoltán csapatát a feljutást érő második helyért folytatott harcban. A fővárosiak a hajrában egy elmaradt büntetőt kérnek számon Bogár Gergő játékvezetőn, akit az egyik Vasas-játékos súlyos vádakkal illetett.

Ezt is ajánljuk a témában

Kifakadás

Paprikás hangulatban ért véget a győri mérkőzés, amely a Vasas a végén nagyon beszorította a hazaiakat, de kihagyta a helyzeteit A döntetlennel megőrizte volna előnyét, és a saját kezében tartotta volna a sorsát az angyalföldi együttes. A lefújás után többen verbális támadást indítottak a bíró ellen, 

Holender Filip odáig merészkedett, hogy félre nem érthető módon mutatta, szerinte lefizették a sípmestert.

 A 29 éves szélső két sárga-, majd ennek következtében piros lapot kapott, s várható volt, hogy a fegyelmi bizottságnál sem csillagos ötössel jutalmazzák a kirohanását. A határozatot meghozta a Magyar labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékes testülete: „5 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A FEB az ETO–Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast labdarúgójának és sportszakemberének súlyosan sportszerűtlen viselkedéséért pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.” A szerbiai születésű, a Honvédnál, a Magyar Futball akadémián nevelkedett, 16-szoros magyar válogatott tehát 

nem csak a hétvégén, az új szezon bármilyen osztályú 4 találkozóján sem léphet pályára.

Villant a piros lap is Holender Filipnek, aki túlment egy határon
Fotó: Facebook/Vasas FC

Frusztráció

Nem mentség, de nincs csúcsformában Holender, aki ugyan 30 meccsen játszott az NB II-ben, 5 gólja és 3 gólpassza van. Az NB I-ben 188/38 a mutatója, magyar bajnok lett a kispestiekkel 2017-ben, szerepelt Szerbiában (Partizan) és Svájcban (Lugano) is. A nemzeti csapatban legutóbb, s talán utoljára 2021 októberében lépett pályára.

Játékosunk a találkozó lefújását követően két sárga lapos figyelmeztetés után kapott piros lapot, majd 

sértő mozdulatot tett és sértő kifejezést használt a játékvezető személyére

 – olvasható a Vasas FC hivatalos oldalán.

Utolsó szalmaszál

Az NB II utolsó fordulójában csak akkor marad esélye a Vasasnak a már bajnok Nyíregyháza mögötti másik feljutó helyre, ha a 2 pontos előnnyel előtte álló, 3 győzelemmel többet jegyző (pontazonosság esetén ez rangsorol) ETO kikap Ajkán, a Vasas-kötődésű Schindler Szabolcs csapatától. A győriekkel egyidőben, vasárnap, 17 óra 30 perctől játszó piros-kékeknek mindenképpen győzniük kell hazai pályán a Soroksár ellen a remények életben tartásához. Az eltiltott Holender mellett – jelen állás szerint – nem bevethető a hétfői mérkőzésen megsérült házi gólkirály, Tóth Milán sem.

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:14
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Málaga21
2024. május 23. 21:18
Holender egy idióta. Lehet, azon megy el a feljutás, hogy hülye módon kiállítatta magát.
thehun
2024. május 23. 20:29
A biro lerendezte a VASASt....ez nagyon fontos meccs volt.....jogos az idegesseg!
zakar zoltán béla
2024. május 23. 16:31
Jogos volt a kiállítás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!