Albánia
21:002024. június 24.
Spanyolország
Horvátország
21:002024. június 24.
Olaszország

„Nem szeretnék többet mondani, nehogy bajba kerüljek” – Gera Zoltán kiborult, a feljutás küszöbén az ETO FC Győr

2024. május 21. 10:48

Óriási tét, látványos gólok, kritikus szituációk, NB I-es színvonal és sportszerűtlenség – ez volt az NB II csúcsrangadója, az ETO FC Győr - Vasas FC mérkőzés.

2024. május 21. 10:48
GERA Zoltán
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: m4sport.hu

***

Ismert: a Rába-parti együttes 3-2-re legyőzte fővárosi riválisát úgy, hogy a végeredmény már az első félidő végén kialakult.

Ezzel együtt a második játékrész is tartogatott izgalmakat, a Vasas szorongatott, ám az utóbbi hetekben a tartaléksorból előhalászott Gyurákovics Erik bravúrosan hárította az angyalföldiek próbálkozásait (Zimonyi Dávid, majd a hosszabbításban Baráth Botond kísérletét hatástalanította a legnagyobb bravúrral). 

A mérkőzés 7 perces hosszabbításában akadt egy tizenegyesgyanús szituáció (Otigba Kenneth tűnt el gyanús körülmények között a tizenhatoson belül), ám Bogár Gergő játékvezető sípja néma maradt.

A mérkőzés hajrájához közeledve egyre idegesebb Gera Zoltán ezt már nem bírta tovább, szokásától eltérően hevesen reklamált,

 de ez persze, nem befolyásolt semmit sem. Ahogy az várható volt, a meccs lefújása után több Vasas-játékos kiborult, a földre rogytak, a válogatott Holender Filip még beszólt egyet Bogárnak, amiért a kiállítás sorsára jutott.

ETO FC GYŐR
Az ETO FC Győr színvonalas, remek hangulatú mérkőzésen győzte le a Vasast Fotó: etofc.hu

Győzelmével az ETO FC Győr kétpontos előnyre tett szert legfőbb riválisával szemben, a közelmúltban kinevezett Borbély Balázs 

(aki sportszerűen bevallotta: a mérkőzés egészét tekintve nem csak a játékosai remek teljesítményének, hanem a lelkes közönségnek és nem utolsósorban a szerencsének köszönhetik e nagy sikert)

 csapata az utolsó fordulóban a bajnok Nyíregyházát is legyőző Ajka vendége lesz. E találkozó már csak azért sem lefutott, mert a Veszprém vármegyei alakulat vezetőedzője az a Schindler Szabolcs, akinek Vasas-kötődése közismert (játékosa és vezetőedzője is volt az angyalföldi alakulatnak, így biztos, hogy az utolsó bajnokira alaposan feltüzeli majd a játékosait.

Nem véletlen, hogy a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Gera Zoltán is úgy nyilatkozott, hogy a feljutás még nem dőlt el (a Vasas a záró játéknapon a korábbi válogatott klasszis jó barátja és korábbi csapattársa, a Lipcsei Péter által irányított Soroksár gárdáját fogadja az Illovszky Rudolf Stadionban). Gera Otigba lerántásáról a következőket mondta el:

„Akkora nyomás alatt tartottuk az ETO-t, hogy a játékvezetőnek ebben a szituációban jól kellett volna döntenie.

Erről a szituációról nem szeretnék többet mondani, nehogy bajba kerüljek...”

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. május 21. 17:47
egyik csapat sem volt soha a szívem csücske.....de ezerszer inkább az eto mint a szarvasas
Öreg Palóc
2024. május 21. 14:40
Nem kell a fővárosnak ennyi élősködő focicsapatot eltartani. Bőven elég kettő, nem kell négy !! Szóval még egy kieshetne. Gerából is előjött a önimádat. Lőttek volna kettővel több gólt nem lenne miről beszélni. Ne akarjon a bírótól kapott 11-essel győzni. Remélem jövőre sem jutnak fel !
zakar zoltán béla
2024. május 21. 12:16
+Kopott alak.
zakar zoltán béla
2024. május 21. 12:15
Hajrá Győr, ZTE, KTE, PAKS, MTK!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!