Zinedine Zidane lehet a Bayern edzője

2024. április 20. 21:07

A Mundo Deportivo szerint német rekordbajnok a Real Madrid egykori edzőjével egyeztet.

2024. április 20. 21:07
Madrid, 2019. március 11.
2018. május 11-i kép Zinedine Zidane-ról, a Real Madrid vezetõedzõjérõl egy madridi sajtótájékoztatón. A Real Madrid 2019. március 11-én jelentette be, hogy újra Zidane a labdarúgócsapat vezetõedzõje. A francia tréner vezetõedzõi megbízatása alatt egymás után háromszor vezette BL-gyõzelemre együttesét.
MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Emilio Naranjo

A Mundo Deportivo információi szerint szerint nyártól Zinédine Zidane lehet a Bayern München menedzsere – közölte a 24.hu. A bajorok eredetileg a Bayer Leverkusennel történelmi bajnoki címet nyert Xabi Alonsót szerették volna szerződtetni, ám ő marad a bajnokcsapat kispadján, majd szóba került korábbi trénerük, a Julian Nagelsmann szerződtetése, ám ő épp most hosszabbította meg a szerződését a német válogatott szövetségi kapitányaként. 

Ezt is ajánljuk a témában

Épp ezért az idény végén távozó Thomas Tuchel heléyre Zidane lépett elő a Bayern első számú célpontjává, annak ellenére, hogy a francia trénerrel kapcsolatban korábban olyan hírek jelentek meg, miszerint kizárólag a francia labdarúgó-válogatott kispadja érdekelné. Az aranylabdás világsztár edzőként is komoly eredményeket tett le az asztalra, hiszen 2015 és 2018 között a Real Madrid együttesével történelmi tettként zsinórban háromszor nyerte meg a Bl-t, emellett kétszer nyert bajnokságot, spanyol kupát, spanyol szuperkupát, európai szuperkupát és klubvilágbajnokságot is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Topedzők munka nélkül

Idén nyáron komoly edzőkeringő várható a ez európai topkluboknál, és ebben nem akárkik vesznek részt, hiszen számos piacképes edző van vagy lesz a közeljövőben állás nélkül, és a változások miatt sok klub is épp trénert keres. Összefoglalónk.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­­ö­­s­ ­­l­­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­v­á­r­­n­a­­­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
hlaci83
2024. április 21. 03:53
Reméljük nem fejeli le a játékosokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!