A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Már az újabb kupán a fókusz: Jürgen Klopp felfedte a „másnapos” Liverpool szerda esti kezdőcsapatát

2024. február 28. 11:35

Csúcsterhelést kap a liverpooli orvosi stáb, így felforgatott csapattal durrantanak ma este a Vörösök, kérdés, hogy érintheti mindez Szoboszlait.

2024. február 28. 11:35
KLOPP, Jürgen; SZOBOSZLAI Dominik

Vasárnap még a Wembleyben ünnepelt Ligakupa-győzelmet a Liverpool, szerda este már az Anfielden van jelenése a gárdának, annak érdekében, hogy a szezon végén újra a kultikus londoni arénában emelhessen magasba egy trófeát. Az FA-kupa nyolcaddöntőjében a másodosztály negyedikjét, a Southampton együttesét fogadják az ezer sebből vérző, de így is PL-első Vörösök.

Egészen elképesztő a liverpooli sérültlista: Szoboszlai Dominik mellett Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Curtis Jones, Joel Matip, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Alisson, Gravenberch és Thiago sem bevethető, sőt, a japán Wataru Endo szerepeltetése is kérdéses. A szezonban már a második komolyabb sérüléshullám sújtja a Klopp-csapatot, ősszel is hosszú hetekre kidőltek kulcsemberek, majd miután már majdnem teljes kerettel dolgozhatott a szakmai stáb, újra rosszabb lett a helyzet.

Ezt is ajánljuk a témában

Jürgen Klopp az FA-kupa találkozó előtt a klub hivatalos oldalán kijelentette, hogy „felforgatott csapatot” kell kiállítania szerda este, a Southampton elleni csatára, Darwin Nunez, Mohamed Szalah és Szoboszlai Dominik legfeljebb csak közvetlenül a meccs előtt kaphat engedélyt a játékra.

„Nem akarunk kockáztatni, meg kell győződnünk arról, hogy biztosan bevethető állapotban vannak a visszatérő játékosaink, most tényleg nem szabad túl nagy rizikót vállalnunk!

Néha ezért kockáztat az ember, nem lehet kockázatvállalás nélkül játszani a pályán, de természetesen óvatosak akarunk lenni.

Ami biztos, felforgatott csapat szerepel majd, másra nincs lehetőségünk” – fogalmazott Klopp.

„Először is ki kell gyógyulnunk a hétvégéből, leporolnunk magunkat, és meg kell néznünk, kik léphetnek pályára. A jó hír az, hogy 11 piros mezes játékos kezdi majd a meccset, és még többen ülnek a kispadon, akik készek mindent beleadni ezért a klubért. Ez elég, láthattuk, elég volt vasárnap is”tette hozzá a német menedzser.

A Southampton egy nagyon kemény ellenfél lesz, biztos vagyok benne, hogy kielemzik a hétvégi mérkőzést, és megpróbálják kihasználni a másnaposságunkat”

– erősítette meg Jürgen Klopp, utalva a sűrű versenynaptárra és kupagyőzelem utáni ünneplésre.

Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 27. 02:20
🍓 ️ ­É­r­­t­é­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­z­­e­­x­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­i­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
m-andi-ner
2024. február 28. 14:42
Savanyú káposztás, hagymás tojásrántotta kenőmájassal.
I feel the earth move under my feet
2024. február 28. 11:42
Durrantanak? Akkor paradicsomos bab lesz ebédre sült kolbásszal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról