Angol humor: rendkívül találó, új címert kapott a Liverpool (FOTÓ)

2024. február 27. 10:17

Reagáltak az elképesztő sérüléshullámra.

2024. február 27. 10:17
A Liverpool FC címere

Mint arról beszámoltunk, a Wembleyben rendezett Chelsea–Liverpool Ligakupa-döntőt több nagy sztárhoz hasonlóan sérülés miatt Szoboszlai Dominik is kihagyta, az első félidőben ráadásul tovább sokasodtak Jürgen Klopp ráncai, mert holland középpályását, Ryan Gravenberchet is elveszítette, akit már a 28. percben le kellett cserélni – a 21 éves játékos hordágyon hagyta el a pályát.

Ezt is ajánljuk a témában

Egészen elképesztő: a finálét csak a lelátóról szemlélte Szoboszlai társaságában Mohamed Szalah, Darwin Nunez, Curtis Jones, Joel Matip, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Alisson és Thiago is. A szezonban már a második komolyabb sérüléshullám sújtja a Klopp-csapatot, ősszel is hosszú hetekre kidőltek kulcsemberek, majd miután már majdnem teljes kerettel dolgozhatott a szakmai stáb, újra rosszabb lett a helyzet.

Ezt is ajánljuk a témában

A liverpooli keret átlagéletkora 23,95 év volt a Chelsea elleni vasárnapi összecsapáson – Klopp három tinédzsert is becserélt! Ennek ellenére nyertek, mert a 118. percben jött van Dijk csapatkapitány, és védhetetlenül a hálóba csúsztatta a kulcscsonttöréséből felépült Cimikasz szögletét. Ezzel a Liverpool hosszabbítás után győzte le a Chelsea együttesét, és 10. alkalommal emelhette magasba ezt a trófeát!

Ezt is ajánljuk a témában

Az angol oldalakon megjelent, a rendkívüli sérültlista ismeretében elkészült a Vörösök új címere: már az ikonikus madár, Liverpool városának szimbóluma, az eredetileg sasnak szánt, de jellemzően kárókatonaként ábrázolt szárnyas is fájlalja a lábát...

Fotó: Pixabay

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2024. február 27. 13:42
A mankó lemaradt, de amúgy stimmel. Viszont ha ezek a játékosok a szezon végére vissza tudna térni egy kicsit kipihentebb állapotban, az óriási előny lehet még a csapatnak.
blanconegro
2024. február 27. 11:37
Szellemes. :)
Ugandai Bubu
2024. február 27. 11:32
A Fradi címere már régóta a nigériai zászló színeiben pompázik. Hajrá Nigéria, hajrá Fradi!
I feel the earth move under my feet
2024. február 27. 11:25
De cukker!!! Megemlékeztek Szoboszlói "Lame" Domingóról is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!